Sprzedajemy hurtową mąkę najwyższej i pierwszej klasy na terenie całej Ukrainy i na eksport zgodnie z zasadami incoterms 2010. Najwyższa klasa: zawartość kalorii - 334 kcal; Białka - 10,8 g; Tłuszcze - 1,3 g; Węglowodany: 69,9 g. Pierwsza klasa: zawartość kalorii - 329 kcal; Białka - 11,1 g .; Tłuszcze - 1,5 g; Węglowodany - 67,8 g. Zakład znajduje się w obwodzie kijowskim, o objętości do 200 000 ton miesięcznie. Zrobimy to w wygodnym dla Ciebie opakowaniu, zastosuj swoje logo. Cena 1240 PLN / tonę z VAT. Płatność przelewem, odbiór. W przypadku wszystkich pytań napisz na telegram +380 (99) 226 87 73 lub na adres medicproexp@gmail.com
Polska
Produkt jest wytwarzany przez uwodnienie gęstej mąki pszennej w celu aktywacji glutenu, a następnie zmianę uwodnionej masy w celu wyeliminowania skrobi, poprzez ekstrakcję wyłącznie glutenu. Gluten jest następnie suszony i mielony z powrotem na proszek. Produkt może być stosowany jako spoiwo, dzięki dużej elastyczności i właściwościom poprawiającym teksturę. Pozwala na zatrzymanie gazu i pary wodnej, dodając objętości i lekkiej konsystencji wypiekom bogatym w mąki pełnoziarniste lub zboża gruboziarniste. Służy do uzyskania puszystości w produktach słodkich i słonych.
Poproś o wycenęPolska
Mąka migdałowa wytwarzana jest ze zmielonych migdałów. Jest mąką bezglutenową oraz z niskim indeksem glikemicznym. Zarówno migdały, jak i mąka z nich wytwarzana, są skarbnicą składników odżywczych. Znajdziemy w nich między innymi białko oraz niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), minerały, takie jak: magnez, fosfor, wapń i potas oraz witaminy ze szczególnym uwzględnieniem witaminy E, uznawanej przez wielu za witaminę młodości. Wśród wszystkich orzechów migdały wyróżnia najwyższa zawartość tej witaminy. Mąka migdałowa jest składnikiem popularnej diety ketogenicznej. Ma niską zawartość węglowodanów i stanowi doskonałe źródło NNKT oraz białka. Używana jest również do przygotowania bezglutenowych potraw i deserów.
Poproś o wycenęPolska
Kasza jęczmienna to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego. Jest jedną z najpopularniejszych kasz w Polsce. Zależnie od sposobu obróbki kasza perłowa (kasza jęczmienna mazurska) – jest to kasza jęczmienna łamana poddana polerowaniu, czyli pęczak poddany łamaniu na duże cząstki i polerowany. Wszystkie odmiany kaszy jęczmiennej zawierają dużą ilość błonnika. Kasza jęczmienna to bogate źródło witamin z grupy B, w szczególności witamin B1, B2 i B6, a także witamin E, K, PP, kwasu foliowego oraz krzemu, cynku, wapnia, manganu i miedzi. Kasza jęczmienna mazurska cieszy się największą popularnością. Tradycyjnym daniem do którego jest wykorzystywana jest krupnik. Doskonale komponuje się również z wszelkiego rodzaju sosami i gulaszami mięsnymi.
Poproś o wycenęGrecja
Łatwo krojone, bezglutenowe z tłuszczem roślinnym (kokos+palma) Idealne do kanapek i burgerów!
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców