Hello, dear Collegues! We are a Polish company engaged in the sale of various products! I would like to offer you to buy Premium quality Beet Sugar ICUMS 45, 2 types of packaging are available: 50 kg PP and Big Bag (1000 kg) on pallets or without them! We can provide 1000 to 1500 tons of sugar per month! We can offer FOB Gdansk, Poland and Constanta, Romania ports as shipping locations! I would like to offer you long-term cooperation! For faster communication, please contact me by e-mail or by phone, there are whastapp and viber applications, I speak English, Russian! Regards, Jacek Skrodzki
FOODCOM S.A.
Polska
Sacharoza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, pozyskiwana jest z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd należący do węglowodanów prostych. Produkt ma postać białych, jednorodnych, ziarnistych kryształów bez grudek i grudek, o charakterystycznym słodkim zapachu i smaku cukru. Sacharoza jest łatwo rozpuszczalna w wodzie i może szybko rekrystalizować. Produkt oferowany przez Foodcom nie pochodzi z roślin modyfikowanych genetycznie.
Poproś o wycenęKONSONET
Litwa
,,Dodo cukrus" Demerara to sypki, złoto-brązowy cukier z jednorodnymi, błyszczącymi kryształkami o chrupiącej teksturze. Ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Tak właśnie pachnie melasa powstająca podczas przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nadając potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak i bogaty aromat dzięki obecności melasy trzcinowej otaczającej każdy kryształ. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, posypywania płatków śniadaniowych, przygotowywania sosów i syropów. Demerara wykorzystywana jest w produkcji musli oraz jako chrupiąca posypka do ciast i owoców. Cukier Demerara nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak.
Poproś o wycenęKONSONET
Litwa
,,Dodo Cukrus" Dark Muscovado to miękki, wilgotny cukier z drobnoziarnistymi ciemnobrązowymi kryształkami, bogaty w naturalną melasę, która nadaje mu lepką konsystencję, wyjątkowy smak i aromat. Stosowany jest w cukiernictwie, w wypiekach, zwłaszcza w pikantnych ciastach owocowych i piernikach, a także do przygotowywania pikantnych potraw i słodko-kwaśnych sosów.
Poproś o wycenęKONSONET
Litwa
Powolne uwalnianie poziomu cukru we krwi; Pomaga kontrolować poziom insuliny; Certyfikat Glycemic Index Foundation. Testowany na ochotnikach z cukrzycą i niezależnych konsumentach; Produkt przetestowany i zatwierdzony z IG na poziomie 51 przez niezależne organizacje międzynarodowe: Oxford Brookes University, Anglia; Sucre Roux zmieszany z przeciwutleniaczami, naturalnie pozyskiwanymi z trzciny cukrowej; Pakowany w plastikową torebkę 300g/500g w pudełku, opakowanie nadające się do recyklingu; Zdrowszy i smaczniejszy cukier; Kostki cukru pozwalają lepiej kontrolować spożycie cukru; Wzmacnia smak i aromat napojów i potraw kulinarnych; Produkt przyczynia się do stabilizacji poziomu cukru we krwi; Powolne uwalnianie energii; Po spożyciu przez diabetyka nie występuje szczytowy poziom cukru we krwi, w przeciwieństwie do standardowych cukrów.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców