Our products meet EU regulations for foodstuffs. We hold IFS FOOD certification as well as veterinary certification. By investing in an innovative technological line for cleaning, sorting, and packing grains, we have obtained a guarantee of product quality and the ability to offer goods with 98% to 99% purity.
JAGDAMBA IMPEX
Indie
Dostarczamy proso żółte, proso zielone, proso czerwone Zarówno do spożycia przez ludzi, jak i do karmienia ptaków Pakowanie od 25 kg do 1000 kg zgodnie z wymaganiami
Poproś o wycenęPPZ SŁAWA SP.Z O.O
Polska
Kasza jaglana uważana jest za jeden z najzdrowszych pokarmów świata. Uprawiana od setek lat, pozyskiwana jest z łuskanych ziaren prosa. Wyróżnia się najwyższą zawartością witamin z grupy B:(B1,B2,B6) oraz żelaza i miedzi. Kasza jaglana posiada także właściwości lecznicze, jest lekkostrawna i nie uczula, bo nie zawiera glutenu dlatego może być spożywana przez osoby chorujące na celiakie. Ma właściwości antywirusowe, zmniejsza stan zapalny błon śluzowych. Zawiera krzemionkę, która korzystnie wpływa na stan naszej skóry, włosów i paznokci.
Poproś o wycenęERATEC
Francja
Ulepszenie istniejącego sprzętu poprzez integrację naszych emiterów podczerwieni, z pozytywnym wpływem na produktywność, jakość i oszczędność energii. TUNELE SUSZĄCE I PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE Do pieczenia, przyrumieniania, opiekania i znakowania: Herbatniki, Chleb, Brioszki, Tosty, Pizza, Naleśniki, Chipsy, Zboża, Bezy.... SPRZĘT DO INTEGRACJI PALNIKÓW Frytkownice Czajnik Palenie kawy Blachy do pieczenia Odkażanie skórki serowej
Poproś o wycenęFOODCOM S.A.
Polska
Produkt jest wytwarzany przez uwodnienie gęstej mąki pszennej w celu aktywacji glutenu, a następnie zmianę uwodnionej masy w celu wyeliminowania skrobi, poprzez ekstrakcję wyłącznie glutenu. Gluten jest następnie suszony i mielony z powrotem na proszek. Produkt może być stosowany jako spoiwo, dzięki dużej elastyczności i właściwościom poprawiającym teksturę. Pozwala na zatrzymanie gazu i pary wodnej, dodając objętości i lekkiej konsystencji wypiekom bogatym w mąki pełnoziarniste lub zboża gruboziarniste. Służy do uzyskania puszystości w produktach słodkich i słonych.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców