Musztarda francuska Prymat charakteryzuje się łagodnym smakiem i gruboziarnistą konsystencją. Kolorowe ziarna gorczycy oraz dodatek octu winnego czynią z niej wyborny dodatek do potraw mięsnych na ciepło i na zimno, a także do serów, jaj oraz sałatek. Musztarda francuska Prymat stanowi również atrakcyjny element dekoracyjny potraw.
Francja
Nasza organiczna musztarda z czarnym czosnkiem doskonale pasuje do mięs, warzyw i winegretów. Jest również idealna do marynat. Musztarda z charakterem, delikatna i mocna, o pięknym smaku czarnego czosnku. Znajdź inspirację dzięki naszym pomysłom na przepisy SKŁADNIKI Organiczna musztarda francuska (organiczne nasiona gorczycy, organiczny ocet spirytusowy, woda, sól) 90%. Ekologiczny czarny czosnek z regionu Gers 10%. PRZECHOWYWANIE Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od światła. Po użyciu szczelnie zamknąć słoik. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 90 dni.
Poproś o wycenęFrancja
Wybierz nasze palniki z metalowymi włóknami, wybierz naszą technologię emitera podczerwieni, aby uzyskać bardziej wydajną, elastyczną i kompaktową instalację. TUNELE SUSZĄCE I PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE Do pieczenia, przyrumieniania, opiekania i znakowania: Herbatniki, Chleb, Brioszki, Tosty, Pizza, Naleśniki, Chipsy, Zboża, Bezy.... URZĄDZENIA DO INTEGRACJI PALNIKÓW Frytkownice Czajnik Palenie kawy Blachy do pieczenia Odkażanie skórki serowej
Poproś o wycenęPolska
Nasza firma ma w ofercie bardzo wysokiej jakości soczewicę czerwoną połówki oraz całą, pochodzenie surowca to USA lub Kanada zależnie od partii, soczewica uprawiana w tych krajach jest znana z bardzo wysokiej jakości, w ofercie posiadamy również soczewicę zieloną poch. USA. Soczewica należy do roślin strączkowych. Jest uprawiana w wielu krajach na świecie. W Polsce jest mało rozpowszechniona. Nasiona soczewicy mają zazwyczaj okrągły lub owalny kształt. Mogą mieć różnorodną barwę. Jest bogactwem wielu składników odżywczych m.in. białko, żelazo oraz błonnik, dlatego jest produktem szeroko wykorzystywanym w gastronomi. Soczewica czerwona jest najpopularniejsza ze wszystkich rodzajów tej rośliny. Charakteryzuje się intensywnym smakiem. Jej przygotowywanie jest bardzo wygodne – nie trzeba jej namaczać, a ziarna szybko się gotują. Idealnie nadaje się do zup kremów, past czy farszu do pierogów.
Poproś o wycenęPolska
Maltodekstryna jest otrzymywana w drodze enzymatycznej hydrolizy skrobi roślinnej, najczęściej z kukurydzy, ale także z ryżu i pszenicy. Produkt końcowy to puszysty biały proszek o wysokiej rozpuszczalności. Podnosi wartość odżywczą wielu przepisów. Dzięki swoim właściwościom maltodekstryna może pomóc regulować wilgotność i wydłużyć okres przydatności do spożycia produktów.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców