Turcja
Producent/ Wytwórca
Producent/ Wytwórca
Ivedik OSB. Mah. 1357 Sok. No: 15 Yenimahalle / ANKARA
06378 Ankara - Turcja
Litwa
Powolne uwalnianie poziomu cukru we krwi; Pomaga kontrolować poziom insuliny; Certyfikat Glycemic Index Foundation. Testowany na ochotnikach z cukrzycą i niezależnych konsumentach; Produkt przetestowany i zatwierdzony z IG na poziomie 51 przez niezależne organizacje międzynarodowe: Oxford Brookes University, Anglia; Sucre Roux zmieszany z przeciwutleniaczami, naturalnie pozyskiwanymi z trzciny cukrowej; Pakowany w plastikową torebkę 300g/500g w pudełku, opakowanie nadające się do recyklingu; Zdrowszy i smaczniejszy cukier; Kostki cukru pozwalają lepiej kontrolować spożycie cukru; Wzmacnia smak i aromat napojów i potraw kulinarnych; Produkt przyczynia się do stabilizacji poziomu cukru we krwi; Powolne uwalnianie energii; Po spożyciu przez diabetyka nie występuje szczytowy poziom cukru we krwi, w przeciwieństwie do standardowych cukrów.
Poproś o wycenęLitwa
Stymuluje układ odpornościowy; Poprawia naturalny koloryt i jędrność skóry; Obniża poziom złego cholesterolu; Chroni wątrobę i serce; Minimalizuje efekt procesu starzenia; Może zmniejszać ryzyko niektórych form raka...
Poproś o wycenęLitwa
,,Dodo Cukrus" Golden Caster to bardzo drobnoziarniste jasnożółte kryształki, idealne do kawy, herbaty, sałatek owocowych i kasz. Bardzo wygodne do posypywania wypieków. Błyszczący cukier o złotym kolorze, suchy i sypki, o subtelnym maślanym smaku. Jest stosowany jako substytut białego cukru rafinowanego w herbacie, płatkach zbożowych, a także w dżemach, marmoladzie i produkcji wina. Jest również używany do produkcji ciast i herbatników. Idealny do kawy, herbaty, sałatek owocowych i owsianki. Produkt jest wytwarzany z soku trzcinowego w naturalnym procesie, tj. bez chemikaliów i dodatków.
Poproś o wycenęLitwa
Cukier Demerara w kostkach "Dodo Cukrus" ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Pierwsza myśl - coś dodano do tego cukru. Ale tak naprawdę tak pachnie melasa z przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak. Te aromatyczne kostki cukru są przeznaczone do powolnego rozpuszczania, pozostawiając przyjemny smak syropu melasowego, równoważąc go ze smakiem i przyjemnym doświadczeniem picia kawy.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców