Produkty dla świeże świeże (27)

Wołowina bez kości

Wołowina bez kości

Boneless Beef Rump
Wołowina Chuck bez kości

Wołowina Chuck bez kości

Boneless Beef Chuck
Bez Kości Szyja - Wieprzowina

Bez Kości Szyja - Wieprzowina

Collar Boneless - Pork
Bezkościowa łydka wołowa

Bezkościowa łydka wołowa

Boneless Beef Shin
Bezkościowy łopatka - Wieprzowina

Bezkościowy łopatka - Wieprzowina

Pork shoulder is a cut consisting of top grade meat. Juicy meat contains minimum amount of connective tissue, and fatty fibers are distributed evenly inside the muscles. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Bezkostne kawałki wołowiny

Bezkostne kawałki wołowiny

Boneless Beef Cube Rolls
Kości Szyjne - Wieprzowina

Kości Szyjne - Wieprzowina

Neck Bones - Pork
Język wołowy

Język wołowy

Beef Tongue
Bezkościowe Żeberka Wołowe - Wołowina

Bezkościowe Żeberka Wołowe - Wołowina

Boneless Beef Rib Fingers - Beef
Bezkostna Wołowina Płaska

Bezkostna Wołowina Płaska

Boneless Beef Flat
Wołowina bez kości Oyster Blade

Wołowina bez kości Oyster Blade

Boneless Beef Oyster Blade
Stek wołowy z udźca bez kości

Stek wołowy z udźca bez kości

Boneless Beef Rump Steak
Gardło - Wieprzowina

Gardło - Wieprzowina

Pork throat is rich in muscle fibers and connective tissues. It contains 232 kcal. Due to the high content of elastic substances, rich boths are cooked with throat. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Obrzeża - Wieprzowe obrzeża

Obrzeża - Wieprzowe obrzeża

Trimmings - Pork Trimmings
Cała Łokieć - Wieprzowina

Cała Łokieć - Wieprzowina

Pork legs are meat-and-bone third quality by-product. The commodity is used for cooking jelly, broth, and soups. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Pysk - Wieprzowina

Pysk - Wieprzowina

Pork snout is a mucous by-product. It is known for its delicate taste and elastic consistency. It can be marinated, smoked, baked, stewed. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Brzuch - Wieprzowy brzuch

Brzuch - Wieprzowy brzuch

Belly - Pork belly
Bezkościowa łopatka wołowa

Bezkościowa łopatka wołowa

Boneless Beef Chuck Tender
Brązowe jaja - Jaja kurze

Brązowe jaja - Jaja kurze

These brown medium eggs come fresh from the farm with love
Uszy wieprzowe

Uszy wieprzowe

Pork ears with are woolen products with a high content of bone and connective tissue. Crisp texture and high gelatin content allows using it for gelatinizing zelts, meat rolls. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Mielone mięso wołowe

Mielone mięso wołowe

Beef Mince Meat
Bezkościowy mięsień pięty wołowej - Wołowina

Bezkościowy mięsień pięty wołowej - Wołowina

Boneless Beef Heel Muscle - Beef
Wołowe oko bez kości

Wołowe oko bez kości

Boneless Beef Eye Round
Polędwica - Wieprzowina

Polędwica - Wieprzowina

Pork tenderloin is the dietary part of pork. It consists of transverse lumbar muscle. Up to 1.5 kg of tenderloin is obtained from one carcass. It contents only 142 kcal. Therefore, tenderlion is highly valuable for dietary cuisine. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Wołowina flank bez kości

Wołowina flank bez kości

Boneless Beef Flank On
Wołowina Bez Kości

Wołowina Bez Kości

Boneless Beef Blade
Bezkostne Polędwice Wołowe

Bezkostne Polędwice Wołowe

Boneless Beef Tenderloins