Produkty dla ciężarówki spain (2)

DOJRZAŁY PECORINO D O P - Dojrzały

DOJRZAŁY PECORINO D O P - Dojrzały

Produkt wytwarzany jest z mleka pozyskiwanego z określonych obszarów, zgodnie z regulacjami Konsorcjum ds. Zarządzania i Produkcji sera pecorino DOP. Koagulacja odbywa się w temperaturze w zakresie od 35 do 38°C, a rozdrabnianie skrzepu powinno mieć wielkość ziarna kukurydzy. Forma może ważyć od 1,000 kg do 3,500 kg. Nasza produkcja ma wagę około 1,800 kg na formę i dojrzewa przez minimum 120 dni. Zapach jest intensywny, a smak delikatnie wyrazisty.
PECORINO VAL D'ORCIA Z CHILI - Pikantny

PECORINO VAL D'ORCIA Z CHILI - Pikantny

Dla przyjemności podniebienia, nie mogliśmy pominąć owczego sera z pastą chili. Świeżość sera w połączeniu z pikantnością chili sprawia, że ten produkt jest absolutnie ekscytujący. Oferujemy go w wersji luzem oraz w opakowaniu próżniowym, zarówno w całości, jak i w porcjach połówkowych i ćwiartkowych. Proponujemy go w dwóch formatach: w formie miski i w formie prostokątnej. Waga sera w formie miski wynosi około 1,5 kg w całości luzem. Opakowanie próżniowe w całości około 1,5 kg; ½ kg. około 0,700; ¼ kg. około 0,350. Waga sera w formie prostokątnej w całości luzem wynosi około 2,2 kg. Opakowanie próżniowe w całości około 2,200 kg; ½ kg. około 1,100; ¼ kg. około 0,550.