Produkty dla dhu cockculus (3)

Grzyby - Grzyby ostrygowe

Grzyby - Grzyby ostrygowe

Te szare lub brązowe grzyby, z białym miąższem i przyjemnym smakiem, nadają się do wszystkich potraw. Porady dotyczące przygotowania Jeśli są całe, należy je wyszorować przed gotowaniem. Pokrojone i "gotowe do użycia", wymagają jedynie ugotowania. Porady dotyczące przechowywania Nasze grzyby sprzedawane są w opakowaniach foliowych, które umożliwiają oddychanie produktu. Zalecamy, aby utrzymać tę folię wokół pojemnika, aby uniknąć wysychania i utraty wagi podczas przechowywania. Przechowuj je w dolnej części lodówki w idealnej temperaturze 2-4°C, maksymalnie przez 3 dni. Dostępne prezentacje Grzyby całe pojemniki od 150 g do 3 kg lub według życzenia klienta. Grzyby pokrojone Pojemniki od 150 g do 2 kg lub według życzenia klienta.
Warzywa - Kurki

Warzywa - Kurki

Rozpoznaje się je po ich ciemnoszarym kapeluszu w kształcie leja lub z akcentami jasnego żółtego. Ich miąższ jest żółtawy i aromatyczny. Najczęściej stosuje się je w mieszankach. Porady dotyczące przygotowania Chanterelle pochodzące z natury, chociaż kontrolowane podczas zbiorów i pakowania, należy oczyścić, przestrzegając następujących zasad: - Odciąć 2 do 3 mm nóżek - Delikatnie wyczyścić grzyby, kapelusz i blaszkę za pomocą małego pędzelka, aby pozbyć się ewentualnych igiełek lub gałązek. - Myć tylko w razie potrzeby (obecność ziemi), przepłukując grzyby pod wodą lub delikatnie je osuszając. Gotowanie: zawsze smażyć na „wysokim ogniu” w patelni i najlepiej spożywać chrupiące. Pokrojone grzyby „gotowe do użycia” wymagają oczywiście tylko ugotowania. Porady dotyczące przechowywania Chanterelle mogą mieć różne cechy w zależności od okresu zbioru lub ich...
Grzyby - Morze

Grzyby - Morze

Morze są grzybami wiosennymi o jasnobrązowym, kompozytowym kapeluszu, białej nóżce i białawym miąższu. Morze są doskonałymi grzybami jadalnymi, pod warunkiem, że są wystarczająco ugotowane. Porady dotyczące przygotowania Grzyby leśne pochodzące z natury, chociaż kontrolowane podczas zbiorów i pakowania, należy oczyścić, przestrzegając następujących zasad: - Odciąć 2 do 3 mm nóżek - Delikatnie wyczyścić grzyby, kapelusz i blaszki za pomocą małego pędzelka, aby pozbyć się ewentualnych igiełek lub gałązek. - Myć tylko w razie potrzeby (obecność ziemi), przepłukując grzyby pod wodą lub delikatnie je osuszając. Gotowanie: zawsze smażyć na "wysokim ogniu" w patelni i najlepiej spożywać chrupiące. Porady dotyczące przechowywania Morze mogą mieć różne cechy w zależności od okresu zbioru lub pochodzenia. Dlatego zawsze staramy się...