Produkty dla fo mo co części (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, określanego jako "Salchichón" lub "Chorizo blanco" o jakości "Extra", wytwarzanego przy użyciu technik powolnego dojrzewania (temperatura od 6 do 12ºC i początkowa wilgotność względna od 78 do 86%). Format: worek 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do użycia w wędlinach, do przygotowania przetworzonego cieplnie produktu mięsnego nazywanego "Morcilla". Format: worek 5 kg
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w wędlinach, do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, znanego jako "Lomo embuchado" lub "Caña de lomo", wytwarzana w procesie dojrzewania-suszenia trwającym ponad 45 dni. Format: pudełko 200g, worek 5kg