Produkty dla frytkownica rybna (13)

Filet pangasa

Filet pangasa

IQF
Smażone Kawałki Dorsza w Cieście

Smażone Kawałki Dorsza w Cieście

Przygotowanie dorsza wymaga starannego wyboru najlepszych części, aby zapewnić najwyższą jakość. W tej recepturze zajęliśmy się wszystkimi bardziej skomplikowanymi krokami, pozostawiając Wam jedynie gotowanie tej przysmaku i przyjemność z jego smakowania.
Cały gotowany homar

Cały gotowany homar

IQF (Indywidualnie Szybko Zamrożone) to metoda mrożenia, która pozwala na indywidualne zamrażanie produktów spożywczych, zapewniając, że zachowują one swoją jakość i świeżość. Technika ta jest powszechnie stosowana do owoców, warzyw i owoców morza, oferując wygodę i wydłużoną trwałość.
Cały wypatroszony czerwony snapper

Cały wypatroszony czerwony snapper

Cały wypatroszony czerwony snapper
Filet z dorsza

Filet z dorsza

IQF
Marynaty

Marynaty

Niezależnie od tego, czy są to marynaty olejowe, marynaty emulsyjne, marynaty skrobiowe czy suche marynaty (przyprawy), z dodatkiem lub bez związków wiążących, nasze produkty są precyzyjnie dostosowane do różnych wyzwań związanych z przygotowaniem produktów mięsnych, mrożonych oraz półproduktów wygodnych. Od egzotycznych po klasyczne i tradycyjne, smak, wygląd i tekstura są zawsze doskonale zharmonizowane. Nasze warianty w skrócie: FoxMaro® – marynaty olejowe FoxMare® – marynaty emulsyjne FoxMadry® – suche marynaty FoxMaris® – marynaty skrobiowe Całkowicie nowe: Marynata FoxMare z Skyr Nasze pięć starannie dopasowanych marynat emulsyjnych z Skyr zawiera 28% Skyr i jest dostępnych dla wieprzowiny, wołowiny, drobiu, ryb i warzyw. Ponadto Skyr jest bardzo dobrym składnikiem do dipów. Proporcja Skyr zapewnia świeżość smaku i dodatkowy zastrzyk białka. W połączeniu z marynatami emulsyjnymi, fermentowany Skyr sprawia, że mięso, ryby i warzywa są delikatne i mają niską kaloryczność.
Stek z czerwonego snappera

Stek z czerwonego snappera

Stek z czerwonego snappera
Całe kurczaki

Całe kurczaki

Całe kury to doskonały wybór dla miłośników mięsa, oferując delikatną teksturę i bogaty smak, które podnoszą walory Twoich ulubionych potraw. Te kury są starannie wybierane pod kątem jakości i świeżości, co gwarantuje wyjątkowe doświadczenie kulinarne. Są idealne do pieczenia, grillowania i duszenia potraw. Dostępne w różnych rozmiarach, całe kury są idealne zarówno dla kuchni profesjonalnych, jak i domowych. Ich praktyczne opakowanie zapewnia łatwość w obsłudze i optymalne przechowywanie. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym szefem kuchni, czy amatorskim kucharzem, te całe kury to niezbędny wybór dla uzyskania wysokiej jakości rezultatów kulinarnych.
Muszle

Muszle

Wszystkie nasze ostrygi są dojrzewane w claire, w basenach wykopanych w glinie, zasilanych wodą morską podczas silnych współczynników pływów.
Filety tilapii

Filety tilapii

Filety tilapii
Żołądek

Żołądek

Żołądek
Filet z kurczaka

Filet z kurczaka

filet z kurczaka ze skórą lub bez, świeży lub mrożony.
Gotowana połowa homara

Gotowana połowa homara

Gotowana połowa homara