Produkty dla iść do śmieci (5)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, określanego jako "Salchichón" lub "Chorizo blanco" o jakości "Extra", wytwarzanego przy użyciu technik powolnego dojrzewania (temperatura od 6 do 12ºC i początkowa wilgotność względna od 78 do 86%). Format: worek 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do użycia w wędlinach, do przygotowania przetworzonego cieplnie produktu mięsnego nazywanego "Morcilla". Format: worek 5 kg
Kompletny wyleczony dodatek 049

Kompletny wyleczony dodatek 049

Mieszanka dodatków i produktów pomocniczych, stosowanych w wędlinach, do produkcji wyrobów mięsnych suszonego, zarówno tych o czasie dojrzewania krótszym niż 30 dni, jak i poddawanych obróbce cieplnej. Stosowane jako dodatek w przepisach, które dostarczają soli i przypraw. W pozostałych przypadkach należy sprawdzić, czy suma dodatków nie przekracza maksymalnych dozwolonych wartości prawnych dla wyrobów wędliniarskich. Format: pudełko 6kg
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół, stosowana w wędlinach, do produkcji mięsa nieprzetworzonego termicznie, znanego jako "Lomo embuchado" lub "Caña de lomo", wytwarzana w procesie dojrzewania-suszenia trwającym ponad 45 dni. Format: pudełko 200g, worek 5kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Mieszanka dodatków, przypraw i ziół do produkcji przetworu mięsnego, który nie był poddawany obróbce cieplnej, nazywanego "Sobrasada"; z uwagi na brak ograniczających dodatków, nadaje się do spożycia na świeżo, suszonej i/lub dojrzewającej w procesie dojrzewania-osuszania. Format: pudełko 270g, worek 3,6Kg