Produkty dla kofeina w proszku (8)

Drobna kreda - Pasza

Drobna kreda - Pasza

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%
Przygotowanie włókna kakaowego

Przygotowanie włókna kakaowego

Cocoa fibre is a preparation obtained from roasted cocoa husks through purification, sterilization and micronisation. Description of the preparation: cocoa fibre preparation is a loose powder with a uniform, easily disintegrating consistency (small lumps are allowed). Brown color. Taste and smell characteristic of cocoa, without foreign aftertaste and odors. Application: cocoa fibre preparation can replace from 50% to 100% cocoa powder in baked goods and chocolate products. Product is also available in the BIO / Organic version.
Laktoza

Laktoza

Lactose is natural milk sugar. It makes up 3.5%-5.0% of cow's milk and can be extracted by a filtration process. Then the lactose is crystallized and crushed. The grain sizes are divided by mesh. Foodcom can supply its Business Partners with different particle sizes suitable for multiple applications. Lactose is one of the best dairy ingredients for food and feed due to its mild taste, white color and low calorie content. Its cheapness, low hygroscopicity and water solubility contribute to its popularity. It can be used in the production of pastry, confectionery and chocolate as a flavor enhancer and sweetener. Lactose is an important ingredient in pharmaceutical and nutritional use.
Kawa zbożowa

Kawa zbożowa

Zrnková konopná káva se vyrábí z jemně pražené obilné kávy a nejkvalitnější konopné mouky. Důležité je, že pochází z ekologických konopných farem. Jde o produkt bez kofeinu, který si může bez obav vychutnat doslova každý. Způsob přípravy: 3-4 čajové lžičky konopné kávy zalijte 1 litrem vroucí vody. Kávu nejprve vaříme 5 minut a poté přefiltrujeme. Teprve poté je nápoj připraven ke konzumaci. Kapacita:250g
Permeat serwatki

Permeat serwatki

Permeat jest produkowany ze świeżego pasteryzowanego odtłuszczonego mleka, powstałego po ultrafiltracji mleka w celu ekstrakcji białek i tłuszczów. Produkt jest następnie suszony przy użyciu zaawansowanych technik suszenia rozpyłowego. Produkt jest czasem nazywany „serwatką odbiałczoną”, gdy jest uzyskiwany z serwatki. Dzięki temu, że permeat serwatki jest bogaty w laktozę, ale ma niską zawartość białka, może być stosowany do produkcji słodyczy, wyrobów piekarniczych i tłuszczów. Dodawany jest również do produkcji lodów, serów topionych, napojów i kosmetyków.
Laktoza

Laktoza

La lactosa es uno de los mejores ingredientes lácteos para aplicaciones de alimentos y piensos debido a su delicado sabor, color blanco y bajo contenido de calorías. Su rentabilidad, baja higroscopicidad y solubilidad en agua contribuyen a su popularidad. Se puede utilizar en la fabricación de pastelería, confitería y chocolate como potenciador del sabor y edulcorante. La lactosa es un ingrediente importante en el uso farmacéutico y nutricional.