Posiłki w opakowaniach próżniowych
Posiłki pasteryzowane w próżniowych opakowaniach o różnorodnym asortymencie i smakach. Przykłady posiłków:
MAKARON Z GRZYBAMI I KIEŁBASĄ W SOSIE ŚMIETANOWYM
Składniki: makaron z pszenicy durum, cebula, grzyby (pieczarki), kiełbasa, śmietana, zioła, przyprawy.
ZIEMNIAKI Z KURCZAKIEM W SOSIE SATSEBELI
Składniki: ziemniaki, kurczak, kukurydza, marchew, papryka, groszek, szparagi, fasolka szparagowa, cebula, seler, sos Satsebeli, zioła.
DUSZONE ZIEMNIAKI Z RYBĄ I WARZYWAMI
Składniki: ziemniaki, filet z dorsza, kukurydza, marchew, papryka, groszek, szparagi, fasolka szparagowa, cebula, seler, sos Satsebeli, zioła.
Termin przydatności wszystkich posiłków: 2 miesiące w temperaturze do 20 °C (68 °F)