Produkty dla krem sorionowy (2)

Gorący Fondant

Gorący Fondant

Mleko krowie i śmietana pasteryzowane (pochodzenie Francja), Sól, Koagulant mikrobiologiczny, Fermenty mleczne i dojrzewające, Środek wzmacniający: chlorek wapnia. Annatto Alergeny Mleko i produkty mleczne (w tym laktoza i białko mleka) Nasze produkty nie są oznakowane jako GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003/WE i 1830/2003/WE. Przestrzegamy zasady braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z rozporządzeniami europejskimi WE 1829/2003 i 1830/2003. Zaświadczenie o jonizacji Certyfikujemy, na podstawie gwarancji i certyfikatów uzyskanych od naszych dostawców, że nasze produkty, składniki i dodatki: nie są poddawane obróbce przez jonizację zgodnie z dekretem nr 2001-1097 z dnia 16/11/01. Analiza dla: 100g Tłuszcze: 31.6g Białka: 16.3g Cukier (g): 0.5 Sód (mg): 1.2g Energia Kcal: 351 Energia KJ: 1454 Format: Okrągły Waga: 300g Opakowanie: Folia na tle ceramicznym Nadopakowanie: Karton Temperatura przechowywania: +2°C/+8°C
Gruyère

Gruyère

Mleko surowe, fermenty mleczne, podpuszczka, sól Alergeny Mleko i produkty mleczne (w tym laktoza i białko mleka) Nasze produkty nie są oznakowane jako GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003/WE i 1830/2003/WE. Przestrzegamy zasady braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z rozporządzeniami europejskimi WE 1829/2003 i 1830/2003. Zaświadczenie o jonizacji Certyfikujemy, na podstawie gwarancji i certyfikatów uzyskanych od naszych dostawców, że nasze produkty, składniki i dodatki: nie są poddawane obróbce jonizacyjnej zgodnie z dekretami nr 2001-1097 z dnia 16/11/01. Analiza na: 100g Tłuszcze: 33g Białka: 27g Cukier (g): 0,5 Sód (mg): 0,9g Energia Kcal: 450 Energia KJ: 1680 Format: Prostokątny Waga: Około 200g Opakowanie: Folia Opakowanie zewnętrzne: Karton Temperatura przechowywania: +2°C/+8°C