Produkty dla likier czereśniowy (5)

Aperitif Jagodowy

Aperitif Jagodowy

Na bazie białego wina (AOP) oraz maceracji owoców i ziół. W wyrafinowanej i eleganckiej butelce 50cl. Trochę słodkie i bardzo orzeźwiające, idealne do spożycia w gronie przyjaciół!
Czerwone Wino Grawitacja

Czerwone Wino Grawitacja

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Ocet jabłkowy z szalotką 20cl - Domaine Flaguerie

Ocet jabłkowy z szalotką 20cl - Domaine Flaguerie

Ocet jabłkowy Flaguerie jest wynikiem octowej transformacji organicznego cydru w ocet. Ten naturalny ocet dojrzewa przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, zanim zostanie butelkowany bez filtracji. Na dnie butelki może powstać matka octowa. Ocet jabłkowy Flaguerie jest wzbogacony o szalotkę. Waga brutto: 490g / 1,08lb Waga kartonu 12: 6kg / 13,23lb Poziom kwasowości: 5° Alkohol resztkowy: <0,5°
Passionale Cherry - Passionale Cherry

Passionale Cherry - Passionale Cherry

LICOR DE GINJA PASSIONALE to likier uzyskiwany przez hydroalkoholową infuzję zimną dużej ilości świeżych wiśni, zgodnie z tradycyjną recepturą. Jak w przeszłości, Licor di Ginja Passionale produkowany jest według metody rzemieślniczej. - W oku wydaje się ciemnoczerwony z pomarańczowymi refleksami - Nos zaskakuje słodkim zapachem wiśni, nuty są owocowe i utrzymujące się - Smak ujawnia delikatny, intensywnie owocowy aromat, niemal pieszczący Wykonany wyłącznie z owoców uprawianych ekologicznie, bez konserwantów ani barwników. Pojemność: 70cl - 20%vol
Passionale Licor de Ginja - Likier wiśniowy 20%vol - 70cl

Passionale Licor de Ginja - Likier wiśniowy 20%vol - 70cl

LICOR DE GINJA PASSIONALE to likier uzyskany przez zimną infuzję dużej ilości świeżych wiśni, zgodnie z tradycyjną recepturą. Jak w przeszłości, Licor di Ginja Passionale jest produkowany według metody rzemieślniczej. - Na oko ma ciemnoczerwony kolor z pomarańczowymi refleksami - Nos zaskakuje słodkim zapachem wiśni, nuty są owocowe i trwałe - Smak ujawnia słodką i intensywnie owocową, niemal pieszczącą nutę Wyprodukowany wyłącznie z owoców pochodzących z rolnictwa ekologicznego, bez konserwantów ani barwników.