Produkty dla mięso ama (10)

Kaczka confit

Kaczka confit

Manchons confit - blanszowany półprodukt, pakowany próżniowo - skrzydełka kaczki - Manchons confit, w opakowaniu próżniowym - blanszowany półprodukt Składniki: Skrzydełka kaczki (manchons), sól. Przechowywanie: przechowywać w odpowiedniej temperaturze, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Jak przygotować: Gotować w piekarniku do uzyskania złotego koloru. Spożywać na ciepło lub na zimno. Pochodzenie: Bułgaria. Cena: 1,70 €
Gotowana wędzona kaczka z boczkiem

Gotowana wędzona kaczka z boczkiem

Gotowana wędzona kaczka z nadzieniem, pakowana próżniowo Składniki: mięso kaczki, białko zwierzęce, konserwant: sól azotynowa. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 2,99 €
Tłuste skrzydła kaczki (Manchons) confit

Tłuste skrzydła kaczki (Manchons) confit

Tłuszczowe skrzydełka kaczki (Manchons) confit, 1,350 kg Składniki: Skrzydełka kaczki (manchons) 51%, tłuszcz kaczy, sól. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura przechowywania: 0 ° do 4 ° C. Jak przygotować: Gotować w piekarniku do uzyskania złotego koloru. Spożywać na ciepło lub na zimno. Produkt z Bułgarii. Cena: 4,60 € Tłuszczowe skrzydełka kaczki (Manchons) confit, 1,350 kg Składniki: Skrzydełka kaczki (51%), tłuszcz kaczy, sól. Wskazówki dotyczące spożycia: Przechowywać w odpowiedniej temperaturze, chronić przed światłem słonecznym. Spożyć przed datą na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Temperatura przechowywania: od 0° do 4° C. Sposób przygotowania: Gotować do złotego koloru w piekarniku lub na kuchence. Spożywać według uznania, na ciepło lub na zimno. Pochodzenie: Bułgaria. Cena: 9,00 лв/ szt.
żywe bydło i owce - handel żywym lub tuszowanym bydłem i owcami

żywe bydło i owce - handel żywym lub tuszowanym bydłem i owcami

Dostępne są wszystkie rodzaje bydła i owiec, żywych lub w tuszy, i są dostarczane pod Twój adres.
Surowa suszona kiełbasa z kaczki

Surowa suszona kiełbasa z kaczki

Surowa suszona kiełbasa z kaczki, pakowana próżniowo Składniki: Mięso kacze, konserwant: sól azotynowa, przyprawy: biały pieprz, cukier, gałka muszkatołowa. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 10,65 €
Surowa suszona pierś kaczki

Surowa suszona pierś kaczki

Surowa wędzona pierś z kaczki, pakowana próżniowo Składniki: pierś z kaczki, konserwant: sól azotanowa; Przyprawa: biały pieprz. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 11,50 €
Tłusta noga kaczki confit, 1,350 kg

Tłusta noga kaczki confit, 1,350 kg

Kaczka confit z nogi, 1,350 kg Składniki: szynka z kaczki (51 %), tłuszcz z kaczki, sól. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Jak przygotować: Piec w piekarniku do uzyskania złotego koloru. Spożywać na ciepło lub na zimno. Temperatura przechowywania: 0 ° do 4 ° C. Produkt z Bułgarii. Cena: 7,98 €
Konfitowane żołądki kaczki

Konfitowane żołądki kaczki

Pate z gęsi, 0.380 kg Składniki: Wątróbki gęsie (51%), smalec gęsi, sól. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura przechowywania: 0 ° do 4 ° C. Jak przygotować: Gotować w piekarniku do uzyskania złotego koloru. Spożywać na ciepło lub na zimno. Produkt z Bułgarii. Cena: 2,86 € Pate z gęsi, 0.380 kg Składniki: Wątróbki gęsie (51%), smalec gęsi, sól. Wskazówki dotyczące spożycia: Przechowywać w odpowiedniej temperaturze, chronić przed światłem słonecznym. Spożyć przed datą na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Jak przygotować: Gotować do uzyskania złotego koloru w piekarniku lub na kuchence. Spożywać według uznania, na ciepło lub na zimno. Pochodzenie: Bułgaria. Temperatura przechowywania: od 0° do 4° C. Cena: 5,60 лв/ szt.
Wędzona suszona kaczka Magret

Wędzona suszona kaczka Magret

Wędzone suszone mięso kaczki Magret, w opakowaniu próżniowym. Składniki: Mięso kaczki, konserwant: sól azotynowa, przyprawy, sól, biały pieprz, cukier. Pochodzenie: Bułgaria Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 12,35 €
Kaczka magret confit

Kaczka magret confit

Peklowana kaczka magre, 1,350kg Składniki: szynka z kaczki 51%, tłuszcz kaczy, sól. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura przechowywania: 0 ° do 4 ° C. Jak przygotować: Gotować w piekarniku do uzyskania złotego koloru. Spożywać na ciepło lub na zimno. Produkt z Bułgarii. Cena: 15,03 €