100% Ibérico Żołędziowy Lędźwie - LĘDŹWIE I WĘDLINY
Se embute artesanalmente z Pimentón D.O z La Vera (Cáceres), również marynowane w naturalnych przyprawach i bez jakichkolwiek konserwantów, soli, czosnku i oregano. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 5-6 miesięcy. Docenia się jego niezwykły smak i aromat.
Proces produkcji: Maceracja, marynowanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie.
Składniki: Łopatka wieprzowa Ibérico Bellota, Pimentón D.O z La Vera (Cáceres), marynowane w naturalnych przyprawach, sól, czosnek i oregano.
Waga: 0,700-1,2 kg
Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC.
Proces produkcji: Maceracja, marynowanie, nadziewanie, suszenie i dojrzewanie
Składniki: Łopatka wieprzowa Ibérico Bellota, Pimentón D.O z La Vera, marynowane w naturalnych przyprawach, sól
Waga: 0,700-1,2 kg