Produkty dla mięso ama (4)

Specjalna Taca na Przekąski

Specjalna Taca na Przekąski

Taca z paletą iberyjską Cebo przygotowana z przegrodami na 8 kanapek po 30 g. Cięcie maszynowe. Przybliżona waga: 240 g.
Iberyjski Czerwony Cular Chorizo Wybór

Iberyjski Czerwony Cular Chorizo Wybór

Wykonane z wybranych chudych kawałków i marmurkowego mięsa z wieprzowiny iberyjskiej. Przyprawione wybranymi przyprawami (papryka do czerwonej iberyjskiej chorizo) i suszone w naturalnej suszarni.
Iberyjski Cular Salchichón Wybór

Iberyjski Cular Salchichón Wybór

Salchichón, wędlina pochodząca z świń iberyjskich, karmionych paszami składającymi się z zbóż i roślin strączkowych, hodowanych w oborach lub tuczniach, w systemie intensywnym. Wytwarzana z chudego mięsa i tłuszczu z wieprzowiny iberyjskiej, mielonego na bardzo drobne kawałki, przyprawionego solą, pieprzem, gałką muszkatołową, oregano i czosnkiem, a następnie nadziewanego w naturalną jelitę wieprzową. Tradycyjny proces produkcji charakteryzuje się etapami: mieleniem mięsa i słoniny, mieszaniem z przyprawami, odpoczynkiem masy w chłodnym miejscu przez noc, wprowadzeniem masy do jelita wieprzowego, związywaniem i wietrzeniem w naturalnym środowisku, wybierając odpowiednie miejsca pod względem temperatury i wilgotności.
Iberyjski Cebo Wybór Polędwica

Iberyjski Cebo Wybór Polędwica

Polędwica pochodząca z 50% iberyjskich świń hodowanych na wolności w dehesas i karmionych paszą w ostatniej fazie tuczu.