Suszone Wołowina Aubrac - Pokrojona Wołowina Aubrac bez Azotynów
Suszone mięso wołowe Aubrac, cienko pokrojone, w słoiku ze szkła w 100% nadającym się do recyklingu. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, suszone mięso wołowe Aubrac może być przechowywane w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, suszone mięso wołowe, znane również jako bresaola, cecina, mięso grison, w zależności od przepisów i regionów, szanuje rzemiosło przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: wołowinę, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie!
Suszone mięso pochodzi z kawałków udźca wołowego, suszone mięso wołowe Aubrac oferuje wędliny bez nitratów i konserwantów, w 100% naturalne. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa, ręcznie solone i przyprawiane pieprzem. To rzemieślnicze suszone mięso wołowe Aubrac wyjdzie z suszarni po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojone i zająć miejsce w Popine.
Pochodzenie: Laissac, Aveyron
Waga: 60g
DLC: 90 dni