Produkty dla mięso ama (834)

Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Matière première pour fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Stojący Pieczeń Żebrowa

Stojący Pieczeń Żebrowa

The standing rib roast is the scotch fillet with the rib bones attached. Because it’s taken from muscles not heavily exerted, the meat is very tender and succulent. The retention of the rib bones imparts extra flavor during cooking.
Serce wołowe

Serce wołowe

Beef Heart
Pośladek

Pośladek

Top Side Oberschale Tapa Coeur de Tende de Tranche Fesa Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:4,7 to 5,90 kg Calibre:Sin calibre
hurtownia szaszłyków z kurczaka

hurtownia szaszłyków z kurczaka

COURTIN HERVOUET : votre spécialiste volaille et gibiers situé à Rungis. La société COURTIN HERVOUET propose une gamme exhaustive de volaille, foie gras et gibier.
Rump cap

Rump cap

Rump cap is a cut of beef that is in some countries considered to be the best cut of beef due to its marked flavor. It is famous and well-liked in South American countries, especially Brazil where it is known as “Picanha”. Rump cap can be roasted whole in a hot oven, barbecued whole or cut (across the grain) into steaks, or sliced into thin strips for a tender and delicious beef stir-fry.
Bezkościowy łokieć wołowy

Bezkościowy łokieć wołowy

Boneless Beef Knuckle
OKO WĘZŁA

OKO WĘZŁA

The knuckle sits above the knee joint at the front of the hind leg. Made up of three muscles, it’s prepared from the thick flank by removing the cap muscle and associated fat. The eye of the knuckle is the lean, center-weight-bearing muscle with little connective tissue. Used for roasting or preparing further into medallions, it produces a notably tender and delicious result when cooked with moist, slow methods.
RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

pour préparation terrines et pâtés, saucissons.
MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

Viande de cerf pour production de saucisson de cerf ou terrine de cerf
Flank (Brzuch)

Flank (Brzuch)

Bife de Vacío Flank Steak Vacío Bavette de Flanchet Bavetta Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:0,5 to 0,65 kg Kaliber:No Kaliber
Udka kurczaka

Udka kurczaka

Fresh Chicken Drumsticks are produced by splitting the whole chicken leg into two joints, carefully cutting through the knuckle to avoid any bone splintering. Chicken Drumsticks are always a winner on a buffet or a BBQ but are a great value as an everyday meal. Fresh Chicken Drumsticks (min. weight 1kg pack).
Kula z polędwicy

Kula z polędwicy

Knuckle Kugel Babilla Tranche Grasse Noce Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:3,85 to 4,80 kg Calibre:Sin calibre
Bezkościowa Łopatka Wieprzowa (Ramie) 2Kg

Bezkościowa Łopatka Wieprzowa (Ramie) 2Kg

Boneless Pork Collar (Shoulder) Joint 2Kg
Wolno hodowane bażanty z Owernii

Wolno hodowane bażanty z Owernii

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 91
Hurtownik bażantów - Czerwone i Szare Bażanty

Hurtownik bażantów - Czerwone i Szare Bażanty

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 84
Udziec sarny

Udziec sarny

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 86
Nogi kurczaka (min. waga 1 kg)

Nogi kurczaka (min. waga 1 kg)

Our Fresh Chicken Legs, are again taken from the same farm-fresh chickens and are sold in 1Kg packs.
Pokrywa udźca

Pokrywa udźca

Rump Cup Tafelspitz Picanha Aiguillette De Rumpstek Picanha Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:1,1 to 1,8 kgs Calibre:Sin calibre
Środkowe Skrzydło - Części Kurczaka

Środkowe Skrzydło - Części Kurczaka

Mid wings consist of two thin bones that run parallel to each other down the length of the flat. It has tender dark meat and is completely covered with skin.These can be baked in the oven or grilled. Ideal as a starter, main meal, sharing dish or as part of a meaty platter.
ROAST BEEF

ROAST BEEF

Rosbif is a cut of beef that is in some countries considered to be the best cut of beef due to its marked flavor. Rosbif can be roasted whole in a hot oven, barbecued whole, or cut (across the grain) into steaks or sliced into thin strips for a tender and delicious beef stir-fry.
Przepiórki Dombes

Przepiórki Dombes

Caille impériale
Gruby Kawałek Robaka

Gruby Kawałek Robaka

Centro de Paleta Shoulder Clod Espaldilla Epaule Sotto Spalla Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:2,10 to 2,65 kg Kaliber:No Kaliber
Kurczaki Wiejskie - Tradycyjne

Kurczaki Wiejskie - Tradycyjne

COURTIN HERVOUET : votre spécialiste volaille et gibiers situé à Rungis. La société COURTIN HERVOUET propose une gamme exhaustive de volaille, foie gras et gibier. Canard, poulet, poule, coq, dinde, lapin, porcelet, agneau, pigeon, nous sommes les experts des produits de qualité (labels, appellations, élevages sélectionnés) et du terroir (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…).Notre gamme de volailles : Volailles De Bresse, Volailles du Gers élevées en plein air, Volailles fermières et label rouge, volailles biologiques, volailles fermières traditionnelles. Volailles Halal : La Société Courtin-Hervouet commercialise des volailles et des produits Halal. Nous avons aussi une offre complète en volaille standard et produits halals, avec des conditionnements adaptés à vos besoins et la possibilité de gérer de gros volumes. COURTIN HERVOUET est grossiste de viande de Galice à Rungis. Contact 01 41 73 09 80 ou mail à contact@courtinhervouet.com.
Płaski Mostek 2Kg

Płaski Mostek 2Kg

Flat Brisket Joint 2Kg
Serce wieprzowe

Serce wieprzowe

Pork heart is a top grade by-product. It has a dark purple color and elastic, hard texture. The product consists exclusively of muscle tissue. Rich in iron, folic acid, vitamins, and minerals. We recommend to order it in bulk batches of 300 kg or more on XXX website. Manufacturer:Ukraine Characteristic:Chilled, Frozen Chilled products:12 days at 0 +4 ºС Frozen products:6 months at -18 ºС
Udko przepiórki

Udko przepiórki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 90
Górna Miska

Górna Miska

Nalga Top Side Tapa Coeur de Tende de Tranche Fesa Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:4,7 to 5,90 kg Kaliber:No Kaliber