Produkty dla mięso ame (24)

Filet w plasterkach

Filet w plasterkach

Filet w plasterkach
Econox Ręczny Tłuczek

Econox Ręczny Tłuczek

Tenderstar Econox to ręczna maszynka do zmiękczania mięsa, przeznaczona do zmiękczania kawałków o wymiarach 125 mm × 300 mm. Bardzo odporna, wykonana jest ze stali nierdzewnej i polietylenu. Ten nowy model jest najlepszy z dwóch poprzednich modeli, oferując jeszcze większy komfort i optymalne wyniki. Dzięki bocznej, obrotowej desce, zmiękczacz Econox nie kroi mięsa na plastry i zapobiega podwójnemu uderzeniu 544 ostrzy w tym samym miejscu. W ten sposób mięso pozostaje delikatne i soczyste, nie wpływając na jego pierwotny wygląd. Dzięki temu możesz maksymalnie wykorzystać mniej atrakcyjne kawałki mięsa, oferując jednocześnie produkt wysokiej jakości i smaczny dla swoich klientów. Ten zmiękczacz spełnia normy EC i higieniczne, ponieważ wszystkie części mające kontakt z mięsem można zdemontować do czyszczenia pod wysokim ciśnieniem lub sterylizacji. Łatwy w użyciu, różne części można szybko i bezpiecznie zdemontować bez użycia narzędzi. Wymiary maszyny (W×S×G): 930 (1700 mm z nóżkami) × 430 × 430 mm Waga: 28,5 kg (39,5 kg z nóżkami) Ostrza: 544 (szerokość cięcia ostrza: 5 mm) Wymiary części do zmiękczenia: 125 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Twórca Smaku

Twórca Smaku

Wanna próżniowa 35 litrów Uzyskaj bardzo szybko soczyste, bardziej delikatne, smaczne mięso, A świeże w porównaniu do starych metod marynowania jest W końcu możliwe dzięki "twórcy smaku" tender star. Twórca smaku tender star pomoże Ci bardzo szybko przygotować marynaty, o które Twoi klienci będą prosić wciąż na nowo. Bardzo ekonomiczne: znaczne oszczędności w marynacie (do 90%). Unikalny napęd misy, prosty, bezpieczny i niezawodny. Szybkie, średni czas pracy 20 min. Higieniczne, gładki wewnętrzny zbiornik i wszystko można szybko zdemontować bez narzędzi do czyszczenia. Łatwa obsługa dzięki 2 uchwytom. Pojemność: 35 litrów Ładunek między: 15 a 20 kg Wymiary: wysokość: 60 cm. Szerokość: 60 cm. Głębokość: 40 cm
Mięso z udźca kurczaka

Mięso z udźca kurczaka

Mięso z udźca kurczaka ze skórą lub bez. Dostępne różne opcje pakowania, świeże lub mrożone.
Mincer Tsh52

Mincer Tsh52

Młynek Tenderstar TSH52 to solidna i wysokiej jakości maszyna, wykonana ze stali nierdzewnej, co zapewnia długą żywotność. Dzięki dużemu zbiornikowi, spiralnym rowkom ze stali hartowanej oraz mocnemu silnikowi (całkowicie zamkniętemu w strukturze), możliwe jest mielenie do 1600 kg mięsa na godzinę. Ta maszyna do mielenia mięsa jest wyposażona w koryto z rowkami, co ułatwia szybkie usuwanie cząstek mięsa oraz detergentów używanych do czyszczenia maszyny. Dlatego łatwo jest wyczyścić ten młynek, co pozwala na utrzymanie optymalnej higieny sprzętu. Maszyna ta jest również bardzo bezpieczna, ponieważ posiada sondę, która sprawdza, czy zbiornik jest prawidłowo zamknięty przed uruchomieniem, co zapobiega włączeniu, jeśli maszyna nie jest zablokowana w pozycji roboczej. Dodatkowo, ma wodoodporny przycisk włącz/wyłącz, który chroni przed przeciążeniem. Młynek TSH52 dostarczany jest z nożem, płytą, deflektorem ze stali nierdzewnej, kluczem oraz kilkoma częściami zamiennymi i objęty jest 5-letnią gwarancją. Wymiary maszyny (H×W×D): 1540×620×1260 mm Wymiary zbiornika (H×W×D): 300-120×620×1160 mm Silnik: trójfazowy 380 V (7,5 kW) Wydajność: +/- 50 kg/min Gwarancja: 5 lat
Hydrauliczny Zmiękczacz Tshy

Hydrauliczny Zmiękczacz Tshy

Tenderstar TSHY to półautomatyczny zmiękczacz, który może zmiękczyć kawałek mięsa o wymiarach 120 mm × 300 mm. Ten model został opracowany w odpowiedzi na potrzeby klientów, którzy potrzebowali rozwiązania pomiędzy modelem ręcznym (który ułatwia pracę) a modelem całkowicie automatycznym. Jest kompaktowy i prosty w obsłudze. Igły są umieszczone na przekątnej, aby uniknąć dwukrotnego przechodzenia w tym samym miejscu na kawałku mięsa. Mogą zadawać około jednego uderzenia na sekundę, co zwiększa miękkość o około 20%. Efekt jest więc optymalny, ponieważ kawałek mięsa jest bardziej soczysty i smaczny, ale bez widocznych śladów zmiękczania. Wykonany ze stali nierdzewnej i poliacetalu, ten zmiękczacz Tenderstar szybko się czyści, a demontowalne elementy można łatwo sterylizować lub czyścić pod wysokim ciśnieniem dla maksymalnej higieny. Odkryj również inny model półautomatycznego zmiękczacza. Wymiary maszyny (W×S×G): 1600×520×860 mm Prędkość: +/- 1 uderzenie/sek Silnik: trójfazowy 1,5 kW Wymiary kawałka do zmiękczenia: 120 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Siekałka Tsh52

Siekałka Tsh52

Haker Tenderstar TSH52 to solidna i wysokiej jakości maszyna, wykonana ze stali nierdzewnej, co zapewnia długą żywotność. Dzięki dużemu zbiornikowi, spiralnym rowkom ze stali hartowanej oraz mocnemu silnikowi (całkowicie zamkniętemu w konstrukcji), możliwe jest mielenie do 1600 kg mięsa na godzinę. Ten haker jest wyposażony w pojemnik z rowkami, co ułatwia szybkie usuwanie cząstek mięsa oraz detergentów używanych do czyszczenia maszyny. Dzięki temu łatwo jest wyczyścić ten haker i utrzymać optymalną higienę sprzętu. Maszyna ta jest również bardzo bezpieczna, ponieważ posiada czujnik, który kontroluje, czy głowica jest dobrze zamknięta przed uruchomieniem, co zapobiega włączeniu maszyny, jeśli nie jest zablokowana w pozycji roboczej. Dodatkowo, posiada przycisk włączania/wyłączania odporny na wodę i chroniący przed przeciążeniem. Haker TSH52 jest dostarczany Wymiary maszyny (W×S×G): 1540×620×1260 mm Wymiary zbiornika (W×S×G): 300-120×620×1160 mm Silnik: trójfazowy 380 V (7,5 lub 10,5 KM) Wydajność: +/- 50 kg/min Gwarancja: 5 lat
Twórca Smaku

Twórca Smaku

Wanna próżniowa 35 litrów Uzyskanie soczystego, bardziej delikatnego, smacznego i świeżego mięsa w porównaniu do tradycyjnych metod marynowania jest w końcu możliwe dzięki "flavor maker" tender star. Flavor maker tender star pomoże Ci szybko przygotować marynaty, które Twoi klienci będą chcieli zamawiać wciąż na nowo. Bardzo ekonomiczne: znaczne oszczędności na marynacie (nawet do 90%). Jednostkowe, proste, bezpieczne i niezawodne działanie zbiornika. Szybkie, średni czas pracy 20 minut. Higieniczne, gładka wewnętrzna powierzchnia zbiornika, wszystko demontuje się szybko bez narzędzi do czyszczenia. Łatwe w obsłudze dzięki 2 uchwytom. Pojemność: 35 litrów Obciążenie: od 15 do 20 kg Wymiary: wysokość: 60 cm. Szerokość: 60 cm. Głębokość: 40 cm
Elektryczny Zmiękczacz Tse

Elektryczny Zmiękczacz Tse

Tłuczek TSE Tenderstar to elektryczny i półautomatyczny tłuczek, który umożliwia pracę z kawałkami o wymiarach 140 mm × 300 mm. Dzięki niemu jakość produktu jest poprawiana, a praca jest mniej czasochłonna w porównaniu do tłuczka ręcznego. Dzięki temu modelowi elektrycznemu można wybrać stopień rozbicia w zależności od rodzaju mięsa, które ma być zmiękczone. Dzięki obrotowej desce wystarczy umieścić kawałek mięsa na niej, aby łatwo włożyć go pod ostrza. Podczas zmiękczania ostrza nie rozrywają włókien mięsa dzięki 540 okrągłym igłom umieszczonym diagonalnie, co pozwala zachować oryginalny wygląd produktu. Dobre rozmieszczenie nacięć zapewnia również jednolitość w zmiękczaniu, co skutkuje kawałkiem mięsa zarówno smacznym, jak i soczystym. Tłuczek TSE spełnia zarówno normy sanitarno-epidemiologiczne, jak i normy bezpieczeństwa. Łatwy do demontażu, wszystkie części wchodzące Wymiary maszyny (W×S×G): 1800×600×1200 mm Waga: 180 kg Ostrza: 540 (szerokość cięcia ostrza: 2 do 3 mm) Silnik: 380 V Wymiary kawałka do zmiękczenia: 140 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Całe Skrzydełka Kurczaka

Całe Skrzydełka Kurczaka

Całe ekologiczne skrzydełka kurczaka
Tenderstar Prasa do Mięsa

Tenderstar Prasa do Mięsa

Ręczna prasa Tenderstar działa jak ręczny zmiękczacz Econox. Szybko i bez wysiłku spłaszcza i zmiękcza większość rodzajów mięsa. Dzięki tej prasie można spłaszczyć około 40 kawałków w ciągu 5 minut. Maszyna jest wyposażona w ręczny ramie sterujące, które można opuścić, aby wywierać nacisk na kawałek mięsa. Obrotowa i przesuwna plastikowa taca pozwala na dostosowanie jej do grubości produktu i umożliwia łatwe umieszczenie mięsa pod prasą. Dodatkowo jest ona demontowalna. Można zatem zamontować gładką płytę do delikatnych mięs, takich jak drób, lub teksturowaną płytę do mięs, takich jak wołowina czy wieprzowina. Ręczna prasa do mięsa jest idealna do eskalopów, suszonego mięsa, mięsa do woka, a nawet steków minutowych. Wymiary maszyny (W×S×G): 880 (1600 z nóżkami) × 400 × 450 mm Szerokość taśmy: 400 mm Waga: 25 kg (36 kg z nóżkami) Gwarancja: 1 rok
Klopsiki z Liège

Klopsiki z Liège

Kotlety mięsne z Liège
Tse Elektryczny Zmiękczacz

Tse Elektryczny Zmiękczacz

Tenderstar TSE to elektryczny i półautomatyczny zmiękczacz do mięsa o wymiarach 140 mm × 300 mm. Dzięki niemu jakość produktu jest poprawiana, a praca w porównaniu do ręcznego zmiękczacza jest zredukowana. Dzięki temu elektrycznemu modelowi możliwe jest wybranie stopnia zmiękczenia w zależności od rodzaju mięsa. Dzięki obrotowej płycie wystarczy umieścić kawałek mięsa na niej, aby łatwo włożyć go pod ostrza. Podczas zmiękczania ostrza nie rwą włókien mięsa dzięki 540 okrągłym, ukośnie umieszczonym igłom, co pozwala zachować oryginalny wygląd produktu. Dobre rozmieszczenie nacięć zapewnia również jednolite zmiękczenie, co skutkuje smacznym i soczystym kawałkiem mięsa. Zmiękczacz TSE spełnia zarówno normy higieniczne, jak i bezpieczeństwa. Łatwy do demontażu, wszystkie części mające kontakt z mięsem można usunąć w celu sterylizacji lub mycia pod wysokim ciśnieniem. Dodatkowo, maszyna jest dobrze zabezpieczona, ponieważ zatrzymuje się automatycznie. Wymiary maszyny (W×S×G): 1800×600×1200 mm Waga: 180 kg Ostrza: 540 (szerokość cięcia ostrza: 2 do 3 mm) Silnik: 380 V Wymiary części do zmiękczenia: 140 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Ekologiczna Perliczka

Ekologiczna Perliczka

Ekologiczna Guinejska
udko kurczaka

udko kurczaka

Udko kurczaka ze skórą. Dostępne również bez kości, ze skórą lub bez, świeże lub mrożone.
Tshy Hydrauliczny Zmiękczacz

Tshy Hydrauliczny Zmiękczacz

Tenderstar TSHY to półautomatyczny zmiękczacz, który może zmiękczyć kawałek mięsa o wymiarach 120 mm × 300 mm. Model ten został opracowany z myślą o klientach, którzy potrzebowali rozwiązania pomiędzy modelem ręcznym (który ułatwia pracę) a modelem w pełni automatycznym. Jest kompaktowy i łatwy w obsłudze. Igły są umieszczone pod kątem, aby uniknąć dwukrotnego przechodzenia w tym samym miejscu na kawałku mięsa. Mogą wykonać około jednego uderzenia na sekundę, co zwiększa miękkość o około 20%. Efekt jest więc optymalny, ponieważ kawałek mięsa jest soczystszy i smaczniejszy, ale bez widocznych śladów zmiękczania. Wykonany ze stali nierdzewnej i poliacetalu, ten zmiękczacz Tenderstar jest szybki w czyszczeniu, a demontowane części można łatwo sterylizować lub czyścić pod wysokim ciśnieniem dla maksymalnej higieny. Odkryj także inny model półautomatycznego zmiękczacza Tenderstar (TSE), model w pełni automatyczny (TSAB) oraz model ręczny (Econox), wszystkie objęte roczną gwarancją i spełniające normy CE. Wymiary maszyny (H×W×D): 1600×520×860 mm Prędkość: +/- 1 uderzenie/sek Silnik: trójfazowy 1,5 kW Wymiary części do zmiękczenia: 120 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Małe mięsa vol-au-vent

Małe mięsa vol-au-vent

Małe mięsa w cieście francuskim
Naturalne Mielone Mięso

Naturalne Mielone Mięso

Naturalne mielone mięso
Cały kurczak

Cały kurczak

Cały biologiczny kurczak
Ręczny Tłuczek Econox

Ręczny Tłuczek Econox

Tenderstar Econox to ręczny zmiękczacz do mięsa, który pozwala na zmiękczenie kawałka o wymiarach 125 mm × 300 mm. Bardzo wytrzymały, wykonany jest ze stali nierdzewnej i polietylenu. Ten nowy model łączy w sobie najlepsze cechy dwóch wcześniejszych modeli, zapewniając jeszcze większy komfort użytkowania oraz optymalne rezultaty. Dzięki obracającej się desce w ruchu bocznym, zmiękczacz Econox nie kroi mięsa w plastry i zapobiega temu, aby 544 ostrza uderzały w to samo miejsce dwa razy. W ten sposób mięso pozostaje delikatne i soczyste, nie wpływając na jego pierwotny wygląd. Możesz w ten sposób wydobyć to, co najlepsze z mniej atrakcyjnych kawałków mięsa, oferując jednocześnie produkt wysokiej jakości i smaczny dla swoich klientów. Ten zmiękczacz spełnia normy CE oraz higieniczne, ponieważ wszystkie części mające kontakt z mięsem można zdjąć, aby umyć je pod wysokim ciśnieniem lub zdezynfekować. Wymiary maszyny (W×S×G): 930 (1700 mm z nóżkami) × 430 × 430 mm Waga: 28,5 kg (39,5 kg z nóżkami) Ostrza: 544 (szerokość cięcia ostrza: 5 mm) Wymiary kawałka do zmiękczenia: 125 mm (grubość) i 300 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Włoskie klopsiki

Włoskie klopsiki

Włoskie klopsiki
Tsab Automatyczny Zmiękczacz

Tsab Automatyczny Zmiękczacz

Tenderstar TSAB to w pełni zautomatyzowana maszyna do zmiękczania, która może przetwarzać kawałki mięsa o wymiarach 140 mm × 330 mm. To urządzenie z wyższej półki jest idealne dla przemysłu przetwórstwa żywności, ponieważ może przetwarzać dużą ilość mięsa w minimalnym czasie. Bardzo łatwe w użyciu, wystarczy umieścić kawałek mięsa na taśmie, wybrać stopień zmiękczenia (3 możliwości) w zależności od twardości kawałka mięsa, a 784 igły zrobią resztę. Prędkość dostosowuje się automatycznie, a ukośne prowadnice utrzymują mięso dobrze wycentrowane na taśmie. Uzyskany wynik jest zatem jednolity i nieoznakowany, co zapewnia soczyste i delikatne mięso. Jeśli chodzi o higienę i konserwację, ta maszyna Tenderstar jest bardzo praktyczna. Wykonana ze stali nierdzewnej, nie rdzewieje. Ponadto, jest dość łatwa do czyszczenia, ponieważ wszystkie części mające kontakt z mięsem można zdemontować bez użycia narzędzi, aby je wysterylizować lub wyczyścić w bardzo wysokich temperaturach. Wymiary maszyny (W×S×G): 1800×750×2200 mm Szerokość taśmy: 400 mm Waga: 600 kg Ostrza: 784 (szerokość cięcia ostrza: 2 do 3 mm) Wymiary części do zmiękczenia: 140 mm (grubość) i 330 mm (szerokość) Gwarancja: 1 rok
Gama Słoik Łąkowy

Gama Słoik Łąkowy

Pełna gama dań gotowych i terrin ekologicznych. Produkcja rzemieślnicza. Tradycyjne przepisy. Długi okres przydatności w temperaturze pokojowej.
Tenderstar Tenderpress

Tenderstar Tenderpress

Prasa do mięsa ręczna Tenderstar działa jak ręczny zmiękczacz Econox. Szybko i bez wysiłku spłaszcza i zmiękcza większość rodzajów mięsa. Dzięki tej prasie można spłaszczyć około 40 kawałków w ciągu 5 minut. Urządzenie jest wyposażone w ręczny uchwyt, który wystarczy opuścić, aby wywrzeć nacisk na kawałek mięsa. Taca z polietylenu spożywczego jest obrotowa i przesuwna, co pozwala na dostosowanie jej do grubości produktu oraz łatwe umieszczenie mięsa pod prasą. Dodatkowo jest ona demontowalna. Można więc zamontować gładką płytę do delikatnych mięs, takich jak drób, lub płytę teksturowaną do mięs takich jak wołowina czy wieprzowina. Ręczna prasa do mięsa jest idealna do kotletów, suszonego mięsa, mięsa do woka czy też do steków minutowych. Wymiary maszyny (W×S×G): 880 (1600 z nogami)×400×450 mm Szerokość taśmy: 400 mm Waga: 25 kg (36 kg z nogami) Gwarancja: 1 rok