Produkty dla mięso ame (1998)

Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Our boneless Castro y González “Seleccion” Ham has a slightly darker fat part and in a lower proportion than our Acorn-fed hams, so that it obtains a softer and more palatable bouquet. With a minimum curing time of 36 months and the careful selection of natural cereals in their diet, a Castro y González “Selección” is always a guarantee of flavor and quality. SKU:614000 weight:4.5 – 5 Kg Shipping weight:5 kg
Łopatka - Gotowa do Cięcia

Łopatka - Gotowa do Cięcia

Paleron - Avant - Prêt à Découper
Udka przepiórcze

Udka przepiórcze

Sur devis Conditionnées en barquette de 1 kg. Date limite de conservation (DLC) à 20 jours. Informations complémentaires Conditionnements Barquette de 1 kg
V340

V340

V340 Largeur de coupe:400mm Largeur:800mm Hauteur:980mm Longueur:710mm Puissance:0,55Kw
KAWAŁEK SZYNKI Z WINIARNI PAPRYKA

KAWAŁEK SZYNKI Z WINIARNI PAPRYKA

PAPRIKA WINERY HAM PIECE Reference:3634 WEIGHT:6.5-7 Kg
350 tsv pro - DO WĘDZONYCH MIĘS

350 tsv pro - DO WĘDZONYCH MIĘS

DIMENSIONS AND WEIGHT A mm 530 B mm 650 C mm 650 D mm 820 E mm 640 Peso kg 45 PACKAGING DIMENSIONS Box dimensions 64 x 83 x 70 cm Total weight 50 kg Volume 0.37 m³ Motor:Single phase, 115-220-240 V, 50-60 Hz Power:0.35 HP / 0.245 kW Lama:Ø mm 350 RPM:260 CUTTING THICKNESS:mm 0'16 USEFUL CUT:L x H mm 300 x 265
Pieczona wołowina

Pieczona wołowina

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:3,5 to 6,0 kg Kaliber:3,5 to 4,0 kg - 4 to 5 kg and +5 kg
Ogoni wieprzowe (ogolone i półogolone)

Ogoni wieprzowe (ogolone i półogolone)

La Queue de porc (rase et semi-rase) est un choix populaire pour les amateurs de viande, offrant une texture tendre et une saveur riche qui rehaussent vos plats préférés. Cette queue est soigneusement sélectionnée pour sa qualité et sa fraîcheur, garantissant une expérience culinaire exceptionnelle. Elle est parfaite pour les grillades, les rôtis et les plats mijotés. Disponible en différentes tailles, la Queue de porc (rase et semi-rase) est idéale pour les cuisines professionnelles et domestiques. Son emballage pratique assure une manipulation facile et une conservation optimale. Que vous soyez un chef professionnel ou un cuisinier amateur, cette queue de porc est un choix incontournable pour des résultats culinaires de qualité.
Mielone Mięso w Stylu Rzeźnika

Mielone Mięso w Stylu Rzeźnika

Steak haché façon bouchère - 30 pcs X150g
Wołowina Chuck bez kości

Wołowina Chuck bez kości

Boneless Beef Chuck
Filet z tylnej części

Filet z tylnej części

The butt fillet comes from the larger end of the tenderloin and is a tender cut of beef due to the little amount of work it undertakes. Butt fillet can be roasted whole or prepared further into steaks. Because it’s so lean and tender, it is best suited to fast, hot cooking methods to ensure it retains moisture, flavor, and tenderness.
IBERYJSKA SZYNKA POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

IBERYJSKA SZYNKA POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

The pieces under the tag Cebo de Campo come from Iberico pigs reared in freedom. Their diet was comprised by a combination of natural feeds and the resources available in the meadows. Its aroma and sweetness make each piece a true delicacy for food lovers.
Mielone Wołowe - Ekologiczne i Mrożone Wołowina

Mielone Wołowe - Ekologiczne i Mrożone Wołowina

Les steaks hachés sont préparés à partir de viande bovine issue de l’agriculture biologique, certifié 100% muscle. Hachage « gros grains » respectant le plus possible la structure de la viande. Poids:10x4x100g
Chodźmy

Chodźmy

Pecorino sardo dal sapore gradevolmente piccante
membrana z wołowej flank

membrana z wołowej flank

abats de boeuf beef offals
Iberyjski Lędźwiowy - Iberyjska Wieprzowina

Iberyjski Lędźwiowy - Iberyjska Wieprzowina

Cinta de lomo de cerdo ibérico. Lo servimos en fresco o congelado. Envasado al vacío en formato de 0,5 o 1 kg o a granel. Carnes de cerdo ibérico certificada bajo la norma de calidad del ibérico.
Udka kurczaka

Udka kurczaka

Cosce di pollo, grade A, origine Italia Packaging cartone da 10 kg standard neutro Etichetta multilingue: italiano, inglese, francese e portoghese.
BONELESS BEEF - Wołowe entrecôte

BONELESS BEEF - Wołowe entrecôte

Beef entrecote
BLADE STEAK - WOŁOWINA

BLADE STEAK - WOŁOWINA

Blade steak comes from the shoulder blade. It is a versatile cut that can be barbecued and panfried, cut into strips and stirfried or diced for slowcooking in a braise.
MROŻONE NOGI WIEPRZOWE, Żeberka wieprzowe, Uszy wieprzowe, Ogon wieprzowy, Nogi wieprzowe

MROŻONE NOGI WIEPRZOWE, Żeberka wieprzowe, Uszy wieprzowe, Ogon wieprzowy, Nogi wieprzowe

FROZEN PORK FEET, Pork Ribs, Pork Ears, Pork Tail, Pork Legs, Pork Meat - We are a pork meat slaughterhouse in france.We sell quality Pork Carcasses and pork cuts at very moderate prices which is appreciated by our clients.Our plant is approved to ship to china, Russia,singapore and many other countries worldwide.We offer Frozen Pork Meat as stated below or per the requirements of our esteemed clients.
Filet z piersi indyka bez skóry

Filet z piersi indyka bez skóry

Beschreibung: Puten Brust ohne Haut, mit Innenfilet, ohne Knochen. (Spezial Zuschnitte nach Absprache) Herkunft: Polen; Deutschland; Ungarn Zertifikate: Halal; IFS; BRC; QS; Vier Pfoten; Tierwohl sind in diversen Kombinationen möglich Haltbarkeit/Lagerung: bei 0 – 4° C lose 7 Tage, Vakuum 10 – 14 Tage ab Schlachtdatum bei -18° C 12 Monate ab Schlachtdatum Verpackung: E2 Kiste, lose, 1er Vakuum, Großbeutel Vakuum, Polyblock, Nackte Blöcke, IQF im Polybeutel, H1-Palette, Palettenhaube mit Stretchfolie umwickelt
Suszona kiełbasa

Suszona kiełbasa

Saucisson sec de porc 100% fait maison Ingrédients : viande de porc, boyau naturel, sel, poivre, dextrose, stabilisant E450, diphosphate de sodium, antioxydant E316, arythorbate de sodium, conservateur E252, nitrate de potassium, ferments, LACTOSE. 29.50€/kg Produit de 240g net minimum.
Halal kiełbasa wołowa Alandaluzza - Halal kiełbasa

Halal kiełbasa wołowa Alandaluzza - Halal kiełbasa

Saucisson de boeuf halal élaboré artisanalement en Andalousie. Séchage et affinage au gréé des vents des montagnes. Vente pièces / carton / palette
Grillowane klopsiki - Produkt przetworzony

Grillowane klopsiki - Produkt przetworzony

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Rosół wołowy z kością

Rosół wołowy z kością

Rasol de vita cu os. Disponibil poliblock/ambalat individual vacuum
WYSOKA JAKOŚĆ - KRÓTKA WOŁOWINA

WYSOKA JAKOŚĆ - KRÓTKA WOŁOWINA

TOP QUALITY HALAL FROZEN BEEF SHORT RIBS | FRESH BEEF RIBS Fingers Meat
GAUFREE 100% CZYSTA WOŁOWINA HAMBURGER 45G

GAUFREE 100% CZYSTA WOŁOWINA HAMBURGER 45G

STEAK HACHE GAUFREE 100% PUR BOEUF 45G Configuration par colis:100 PCS Configuration par palette:80 colis/palette Conservation:-18°C
Boczek

Boczek

Berkshire Pork Belly Berkshire Pork Belly Think of the belly of the pig as fatback with the meat still on it. Chefs love using its bacony flavor to season greens or baked beans, or in hearty soups and stews. With a good spice rub, you can recreate the crispy pork belly you’d find at your favorite restaurant at home in your oven
Mrożony Cały Kurczak

Mrożony Cały Kurczak

Gallina a busto congelata. Cassa da 10 kg, 7/10 pezzi per cartone, 1000/1400Gr cadauna. Packaging molto robusto e compatto. Per info e prezzi si prega di contattarci tramite email. 1 cartone:10 kg netto 1 container 40 Reefer HC 2750 cartoni:27.5 tonnellate nette