Produkty dla mięso mięsne (12)

Big Daddy” X 2 – Dwa 16oz Prime Rump Steaki - MIĘSO

Big Daddy” X 2 – Dwa 16oz Prime Rump Steaki - MIĘSO

Big Daddy” X 2 – Two 16oz of Prime Rump Steaks 2 x 16oz Rump Steak Rump Steak is renowned for holding more flavor than a sirloin, and at Country Food Services our Rump Steak is always packed with succulent flavor. This bad boy is a whole 16oz (454g)
Makaron mięsny, produkty spożywcze, pierogi, nadziewane, dania gotowe, produkty wygodne, makaron, żywność mrożona

Makaron mięsny, produkty spożywcze, pierogi, nadziewane, dania gotowe, produkty wygodne, makaron, żywność mrożona

Über Buchenholz geräuchertes Schweinefleisch liefert die Fülle für diese würzige Köstlichkeit. Schmeckt gekocht und gebacken, mit Kraut oder auch als Suppeneinlage.
Wanny mięsne 4 - Kwadratowe

Wanny mięsne 4 - Kwadratowe

Fleischbottiche 4 - eckig aus Lärchenholz Erzeugt in: Österreich
Mrożona Wieprzowina - Prok urocze i mrożone produkty

Mrożona Wieprzowina - Prok urocze i mrożone produkty

Frozen Pork After deep freezing by – 50ºC we store our products by -18º Celsius in our storage facilities. Goods are shipped to you in special refrigerated containers of -18ºC. Packing: 1 Polly bags of 10kg each = 10kg per cartoon. We can also provide customized packing as required by buyer. We load 28MT per 40Ft containers,
Wałek do ciasta i tłuczek do mięsa

Wałek do ciasta i tłuczek do mięsa

Teigroller und Fleischklopfer
Nalo Włókno

Nalo Włókno

Die Cellulose-Faserhüllen mit definierter Bräthaftung und guter Rauchdurchlässigkeit.
Makaron ABC z orkisz

Makaron ABC z orkisz

Ohne Gentechnik aus 100% echtem und reinem Dinkel und steirischen Freilandeiern Artikelnummer: D-01 Masse: 250 g
Bezkościowy Karkówka (Łopatka) 2Kg - MIĘSO

Bezkościowy Karkówka (Łopatka) 2Kg - MIĘSO

Boneless Pork Collar (Shoulder) Joint 2Kg - MEAT
Okrągłe wanny na mięso

Okrągłe wanny na mięso

Fleischbottiche rund aus Lärchenholz Erzeugt in: Österreich
BLADE STEAK - WOŁOWINA

BLADE STEAK - WOŁOWINA

Blade steak comes from the shoulder blade. It is a versatile cut that can be barbecued and panfried, cut into strips and stirfried or diced for slowcooking in a braise.
KOTLET WOŁOWY - WOŁOWINA

KOTLET WOŁOWY - WOŁOWINA

Take a beef standing rib roast and slice it into steaks. This gives you a rib cutlet. If you remove the bone from the steak it becomes a scotch fillet. Like a scotch fillet, rib cutlets are tender, full of flavour and perform best when cooked in a pan, on a barbecue or sliced thinly for a beef stirfry.
BOLAR BLADE ROAST - WOŁOWINA

BOLAR BLADE ROAST - WOŁOWINA

Beef bolar blade roast is from the shoulder blade of the beef. It is a very flavourful cut that is versatile enough to be cooked whole as a roast, sliced into steaks and cooked on the barbecue or in a pan, thinly sliced for a stirfry or diced for slow cooking in a braise or casserole.