Produkty dla mięso mięsne (4)

Grasselli OSL Pionowy Krajalnica do Porcjowania Świeżego Mięsa, Ryb, Drobiu i Produktów Roślinnych

Grasselli OSL Pionowy Krajalnica do Porcjowania Świeżego Mięsa, Ryb, Drobiu i Produktów Roślinnych

Przyszłość cięcia wertykalnego na wagę. Maszyna do cięcia wertykalnego / wyrównywania produktów bez kości i świeżych. (dotyczy to nie rybich ości i małych kręgów) 1. Wydajne cięcie według wagi i grubości OSL umożliwia podział produktu na różne części i oferuje idealne porcje według wagi lub grubości, w zależności od ustalonego przepisu. 2. Rozszerzone parametry przepisu dla wyższej dokładności OSL oferuje różne funkcje i przepisy, które pozwalają na optymalizację procesu cięcia z wyższą wydajnością i lepszą jakością cięcia. 3. Ekstremalna dokładność wagowa OSL rozpoznaje kształt, rozmiar i szczególne cechy wchodzącego produktu i może być ustawiona tak, aby poszukiwać żądanej wagi wyłącznie w ramach określonego zestawu parametrów wymiarowych.
Ekstrakty mięsne

Ekstrakty mięsne

Wysokokoncentrowany ekstrakt wołowy (Beef Extract Powder) sprzedawany jest w przetworzonej formie jako proszek. W zależności od produktu, jest oparty na soli i dekstrynie.
Grasselli KSL DV do inteligentnego, bezprzerwowego poziomego krojenia drobiu

Grasselli KSL DV do inteligentnego, bezprzerwowego poziomego krojenia drobiu

KSL DV został opracowany w celu zaspokojenia potrzeb przemysłu przetwórstwa drobiu, mając na celu minimalizację sekcji podczas krojenia świeżej piersi kurczaka.
Piła Astech PW do równomiernego i automatycznego cięcia zamrożonego i/lub mięsnego i rybnego z kością

Piła Astech PW do równomiernego i automatycznego cięcia zamrożonego i/lub mięsnego i rybnego z kością

Automatyczna piła taśmowa model "Astech PW" do skanowania i precyzyjnego cięcia świeżych i mrożonych produktów z kośćmi i bez kości. W pełni automatyczna piła z ciągłym podawaniem produktu do precyzyjnego cięcia świeżych i/lub mrożonych i/lub produktów z kośćmi. T-bone, plastry nogi, ..., itd.