Produkty dla mięso mięsne (124)

FLANKA WOŁOWA - FLANKA WOŁOWA lub UE

FLANKA WOŁOWA - FLANKA WOŁOWA lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine, gratons, fritons
Smalec wieprzowy - Smalec pochodzenia z Francji lub UE

Smalec wieprzowy - Smalec pochodzenia z Francji lub UE

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine
Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

En direct des abattoirs, pour vos fabrications de salaisons, pâtés, terrines
TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Filet z przepiórki pochodzenia UE

Filet z przepiórki pochodzenia UE

Matière première our production de terrine de caille
GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine
Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

EXPORTATION ASIE AFRIQUE, PEET FOOD
Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Viande de chevreuil pour production de saucisson de chevreuil ou terrine ou pâté de chevreuil
MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

Pour production fabrication andouillette
Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Pour production de saucisses de poulet
SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

Pour production de tête roulée, plat cuisiné, salade de museau
Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Pour production de plats cuisinés, petit salé
Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Matière première pour fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

pour préparation terrines et pâtés, saucissons.
MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

Viande de cerf pour production de saucisson de cerf ou terrine de cerf
Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Pour vos fabrications de mousse de foie de canard
WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
TWARDE BARIERY WIEPRZOWE - BEZKOŚCIOWE BARIERY VPF lub pochodzenie z UE

TWARDE BARIERY WIEPRZOWE - BEZKOŚCIOWE BARIERY VPF lub pochodzenie z UE

Pour fabrication de salaison, saucisson sec, pâté, terrine
APONEUROZA WOŁOWINA VBF lub UE - APONEUROZA WOŁOWINA VBF

APONEUROZA WOŁOWINA VBF lub UE - APONEUROZA WOŁOWINA VBF

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Gulasz z dzika z borówkami 350G

Gulasz z dzika z borówkami 350G

Doucement mijoté dans les myrtilles, notre sanglier, vêtu de sa robe bleutée, vous séduira par son goût subtilement acidulé et sucré.
VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

https://mvodistribution.webself.net/accueil
Czerwony Pieprz Kampot IGP - Premium - Cały - 250g - Czerwony Pieprz Kampot

Czerwony Pieprz Kampot IGP - Premium - Cały - 250g - Czerwony Pieprz Kampot

Notre producteur exclusif a été soigneusement sélectionné par Khla pour la rigueur de son cahier des charges. L’exploitation ainsi que son atelier de séchage-triage sont à Kampot même, berceau du poivre éponyme, au sud du Cambodge. coucher de soleil kampot cambodge Le Piper-nigrum est une liane aux feuilles ovales de 4 à 5mètres de haut qui s’épanouit sur les hauteurs des petits monts (phnom) aux alentours de Kampot, balayés par les vents marins du golfe du Siam tout proche. Le fruit de cet arbre est récolté en grappes à différents degrés de maturité. Le poivre rouge a été récolté à maturité, puis séché et oxydé naturellement et enfin trié à la main.La culture du poivre est très ancienne au Cambodge. Le poivre de Kampot est cité dans les écrits de Zhou Daguan, diplomate chinois reçu au XIIIème siècle par l’empire Khmer. Cullture favorisée au XIXème par le protectorat français, elle a failli disparaitre totalement pendant les Khmers rouges entre 1974 Poids net:250 gr Ingrédients:poivre de kampot rouge Espèce botanique:Piper nigrum Période de récolte:Février - avril