Produkty dla mięso mięsne (68)

Chude Wieprzowina 70/30 - Chude Wieprzowina VPF lub UE

Chude Wieprzowina 70/30 - Chude Wieprzowina VPF lub UE

Pour préparation de saucisson
Chude Wieprzowina VPF - Ruda Wieprzowa

Chude Wieprzowina VPF - Ruda Wieprzowa

Pour salaisonnier
Boczek wieprzowy - VPF Boczek wieprzowy

Boczek wieprzowy - VPF Boczek wieprzowy

Pour fabrication de saucissons
Szyja Wieprzowa - VPF Szyja Wieprzowa w Polybloc

Szyja Wieprzowa - VPF Szyja Wieprzowa w Polybloc

En direct des abattoirs, pour vos fabrications de salaisons, saucissons, pâtés, terrines
FLANKA WOŁOWA - FLANKA WOŁOWA lub UE

FLANKA WOŁOWA - FLANKA WOŁOWA lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine, gratons, fritons
Smalec wieprzowy - Smalec pochodzenia z Francji lub UE

Smalec wieprzowy - Smalec pochodzenia z Francji lub UE

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine
Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

En direct des abattoirs, pour vos fabrications de salaisons, pâtés, terrines
TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Filet z przepiórki pochodzenia UE

Filet z przepiórki pochodzenia UE

Matière première our production de terrine de caille
GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine
Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

EXPORTATION ASIE AFRIQUE, PEET FOOD
Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Viande de chevreuil pour production de saucisson de chevreuil ou terrine ou pâté de chevreuil
MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

Pour production fabrication andouillette
Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Pour production de saucisses de poulet
SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

Pour production de tête roulée, plat cuisiné, salade de museau
Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Pour production de plats cuisinés, petit salé
Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Matière première pour fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

pour préparation terrines et pâtés, saucissons.
MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

MROŻONA DZICZYZNA - MAŁA DZICZYZNA

Viande de cerf pour production de saucisson de cerf ou terrine de cerf
Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Pour vos fabrications de mousse de foie de canard