Produkty dla mięso mięsne (834)

Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

Wątroba wieprzowa VPF lub UE - Wątroba wieprzowa w Polybloc

En direct des abattoirs, pour vos fabrications de salaisons, pâtés, terrines
Pokrywa biodra

Pokrywa biodra

Tapa de cuadril Rump Cap Picanha Aiguillette De Rumpstek Picanha Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:1,1 to 1,8 kgs Kaliber:No Kaliber
TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

TŁUSZCZ WOŁOWY VBF - TŁUSZCZ WOŁOWY VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Kawałek Burmistrza

Kawałek Burmistrza

Colita de Cuadril Tri Tip Rabillo de Cadera Aiguillettebaronne Spinacino Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:1,10 to 1,5 kg Kaliber:No Kaliber
Filet z przepiórki pochodzenia UE

Filet z przepiórki pochodzenia UE

Matière première our production de terrine de caille
Kurze łapy - Części kurczaka

Kurze łapy - Części kurczaka

Most of the edible tissue on the feet consists of skin and tendons, with no muscle. This gives the feet a distinct texture different from the rest of the chicken meat. In addittion, chicken feet are very gelatinous.
GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

GRAS MOU VPF - GRAS MOU pochodzenie Francja mrożony

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine
Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

Stopy Wieprzowe Z Przodu i Z Tyłu - Stopy Wieprzowe Ucho

EXPORTATION ASIE AFRIQUE, PEET FOOD
Piłka

Piłka

Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:3,85 to 4,80 kg Kaliber:No Kaliber
T-BONE

T-BONE

The t-shaped bone in the T-bone steak is from the back of the animal. The fillet and sirloin muscles sit on opposite sides of this t-shaped bone to form the T-bone steak. With little or no fat or connective tissue, the T-bone is a quintessential Aussie steak perfect for pan-frying or barbecuing.
Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Mrożone Mięso Jelenia - Małe Mięso Jelenia

Viande de chevreuil pour production de saucisson de chevreuil ou terrine ou pâté de chevreuil
Ogon wołowy

Ogon wołowy

Tri Tip Burger Meister Stuck Rabillo de Cadera Aiguillettebaronne Spinacino Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:1,10 to 1,5 kg Calibre:Sin calibre
MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

MENU WIEPRZOWE Francja - MENU ŻEBER WIEPRZOWYCH VPF

Pour production fabrication andouillette
KOŚĆ PISZCZELOWA Z KOŚCIĄ/ OSSO BUCO

KOŚĆ PISZCZELOWA Z KOŚCIĄ/ OSSO BUCO

Shin bone-in is prepared from the bottom portion of either the front or rear leg. As this cut comes from a muscle used constantly for movement, it contains a high amount of connective tissue. This tissue breaks down when prepared using slow moist cooking methods such as casseroling and braising imparting a rich, full-bodied flavor and a delicious gelatinous texture.
Stek z łopatki

Stek z łopatki

Slow-cook to bring out its full, savory flavor.
Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Udko kurczaka pochodzenia UE - Halal udko kurczaka pochodzenia UE

Pour production de saucisses de poulet
Importowana udko kurczaka

Importowana udko kurczaka

COURTIN HERVOUET est grossiste de cuisses de poulet import à Rungis. Contact 01 41 73 09 92
Ribeye

Ribeye

Bife Ancho Entrecote Lomo Alto Noix D’Entrecote Entrecote Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:2 to 3,8 kg Kaliber:2 to 2,5 and +2,5 kg
SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

SZWISSKIE JĘZYKI WIEPRZOWE - JĘZYKI WIEPRZOWE UE

Pour production de tête roulée, plat cuisiné, salade de museau
Kurczak z wolnego wybiegu z Landes

Kurczak z wolnego wybiegu z Landes

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 89
Seemerolle

Seemerolle

Peceto Eyeround Redondo Rond de Gite Magatello Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:1,65 to 2,10 kg Kaliber:No Kaliber
Pierś z kurczaka

Pierś z kurczaka

Chicken Breast is one of the meatier cuts of a chicken. The high meat-to-bone ratio makes it extremely versatile for use in a variety of dishes. The portion is skinless and has a supple texture. An ideal choice for a lean protein diet, the tender flesh can be added as small chunks to your pasta, butter chicken masala or used as-is for a juicy chicken grill or stuffed bake.
Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Golonki wieprzowe - Przednie golonki wieprzowe

Pour production de plats cuisinés, petit salé
Kaczka wiejska z Challans

Kaczka wiejska z Challans

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 92
Przepiórki Chanteloup

Przepiórki Chanteloup

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 91
Szyja

Szyja

Aguja Chuck Roll Aguja Basse Cote Collo Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:2,5 kg to 5 kg Kaliber:-5 kg and +5 kg
Wakuowa Połówka Księżyca

Wakuowa Połówka Księżyca

Flap Meat Grosse Bavette Flap Meat Bavette D’Aloyau Bavetta Grande Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:0,9 to 1,2 kg Calibre:Sin calibre
Żebra łopatkowe

Żebra łopatkowe

Chuck’s ribs are a crowd favorite, known for their richness and meatiness. Best slow-cooked for a flavourful, moist, and tender result.
Koźlę

Koźlę

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
Bezkostne kawałki wołowiny

Bezkostne kawałki wołowiny

Boneless Beef Cube Rolls