Produkty dla mięso mięsne (825)

Przepiórki na świeżym powietrzu - Woskowane

Przepiórki na świeżym powietrzu - Woskowane

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 92
Prime Chateaubriand 1 x 16oz

Prime Chateaubriand 1 x 16oz

Prime Chateaubriand 1 x 16oz
Iberyjska Pióra - Patanegra

Iberyjska Pióra - Patanegra

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
BLOCK FOIE GRAS - COLLVERD

BLOCK FOIE GRAS - COLLVERD

Duck foie gras emulsion (crushed) with salt and pepper. Cooked in an autoclave at 104ºC (sterilized). Creamy texture ideal for spreading, preparing canapes and / or appetizers. Weight:130g MOQ:500€
CELLER PORCJA 60g (SOLONA) - COLLVERD

CELLER PORCJA 60g (SOLONA) - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:60g MOQ:500€
MI-CUIT PORCJA 60g - COLLVERD

MI-CUIT PORCJA 60g - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:60g MOQ :500€
Importowane udka kurczaka

Importowane udka kurczaka

COURTIN HERVOUET est grossiste de pilons de poulet import à Rungis. Contact 01 41 73 09 92
Australijski A+ Certyfikowany Wolno Wychodzący Angus Górny

Australijski A+ Certyfikowany Wolno Wychodzący Angus Górny

Australian A+ Certified Free Range Angus Topside
Grousse

Grousse

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 82
Marynata

Marynata

Spécialiste marinades pour traiteurs à Rungis . Contact 01 41 73 09 80
Udko - Kawałki kurczaka Maetier

Udko - Kawałki kurczaka Maetier

Drumstick is one of the meatier cuts of a chicken. It has tender taste and leg bone enhances its flavour. Similar to thighs, drumsticks are a fattier, tougher cut of meat compared to lean chicken breasts, although they also come with a lot more flavor. It is ideal for grilled and fried dishes as a starter.
VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

https://mvodistribution.webself.net/accueil
DUO BLOCK FOIE GRAS (2x40g) - COLLVERD

DUO BLOCK FOIE GRAS (2x40g) - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:80g MOQ:500€
JĘZYK WOŁOWY VBF - JĘZYK WOŁOWY VBF lub UE

JĘZYK WOŁOWY VBF - JĘZYK WOŁOWY VBF lub UE

Pour production de plats cuisinés,
Kebab Seekh z Jagnięciny

Kebab Seekh z Jagnięciny

Seekh kebab agneau - (15 pièces)
Pierś z kaczki z Landes

Pierś z kaczki z Landes

Magret de canard des Landes
Bretońska pierś kaczki

Bretońska pierś kaczki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
Zakup hurtowy Rib Eye steak

Zakup hurtowy Rib Eye steak

Our Bulk Buy Rib Eye Steak is renowned for holding more flavor. Our Rib Eye Steak is always packed with succulent flavor. Always freshly prepared by our skilled butchers, meat is cut carefully by hand so it’s just the perfect size. All our steaks are only of the best quality allowing us to guarantee the highest standards. Look no further than our premium Rib Eye Steak! Buy from the best online butchers Country Food Services. We also have a range of other steaks to fit our customer needs, if in any case you looking for something that is not listed in our online store. We will be happy to help you.
Halal Kurczak Wiejski - Label Rouge

Halal Kurczak Wiejski - Label Rouge

Grossiste poulet halal à Rungis et fournisseur poulet HALAL à Rungis. Contact 01 41 73 09 92
Bretońska wątróbka z kaczki

Bretońska wątróbka z kaczki

Foie gras de canard cru à cuisiner, foie gras de 1er choix, produit en Bretagne.
Dostawa drobiu Rungis

Dostawa drobiu Rungis

COURTIN HERVOUET grossiste volaille, gibier, foie gras et charcuterie peut proposer la livraison.
Bezkościowy mięsień pięty wołowej - Wołowina

Bezkościowy mięsień pięty wołowej - Wołowina

Boneless Beef Heel Muscle - Beef
Zając Bauce

Zając Bauce

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
Brisket Końca Pępka

Brisket Końca Pępka

The Navel End is more square-shaped than the point end brisket and slices up more neatly. Same as the point end brisket, this cut needs to be cooked low and slow.
Wędzona pierś kaczki

Wędzona pierś kaczki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 82
MI-CUIT BAR - COLLVERD

MI-CUIT BAR - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:500g/1kg MOQ :500€
Krojenie prosiaka

Krojenie prosiaka

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
BLOKOWA PUSZKA - COLLVERD

BLOKOWA PUSZKA - COLLVERD

Duck foie gras emulsion (crushed) with salt and pepper. Cooked in an autoclave at 104ºC (sterilized). Creamy texture ideal for spreading, preparing canapes and / or appetizers. Weight:1kg MOQ:500€
BLOK ŚLIWKI - COLLVERD

BLOK ŚLIWKI - COLLVERD

Quince Speciality Foie Gras. Duck foie gras emulsion (crushed) with salt and pepper. Cooked in an autoclave at 104ºC (sterilized). Creamy texture ideal for spreading, preparing canapes and / or appetizers. Weight:130g MOQ:500€