Iberyjski Chorizo Bellota - POLĘDICE I WĘDLINY
Embutido przygotowany z mieszanki mielonego mięsa wieprzowego iberyjskiego, z dodatkiem soli i przypraw, wyrobiony i wędzony w jelicie. O delikatnym smaku i charakterystycznym aromacie.
Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie.
Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, papryka, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne, aromat naturalny i naturalne jelito wołowe. 100% składników naturalnych. Bez sztucznych E’s.
Waga: 0,280 kg
Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC.
Proces produkcji: Wybór, mielenie, wyrabianie, pakowanie i dojrzewanie.
Składniki: Mięso wieprzowe iberyjskie z żołędzi, sól, cukry, naturalne przyprawy, białko roślinne.
Waga: 0,280 kg