Produkty dla mięsa (834)

Igła

Igła

Chuck Roll Nacken Chuck Roll Basse Cote Collo Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:2,5 kg to 5 kg Calibre:-5 kg and +5 kg
Wołowe Omasum

Wołowe Omasum

Beef Omasum
Prosię

Prosię

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Wątróbka kaczki, chuda, pochodzenie Francja lub UE - Chuda wątróbka kaczki

Pour vos fabrications de mousse de foie de canard
WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Chingolo

Chingolo

Chuck Tender Falsches Filet Pez Jumeau Fusello Orígenes:Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irlanda y Polonia Temperatura de conservación:Refrigerado -1º/+2º y congelado -18º Especie:Bovina Calidad:High Quality Beef Periodo de conservación:Refrigerated 120 días / Congelada 18 meses Raza:Angus / Hereford Peso por pieza:1 kg to 1,30 kg Calibre:Sin calibre
TWARDE BARIERY WIEPRZOWE - BEZKOŚCIOWE BARIERY VPF lub pochodzenie z UE

TWARDE BARIERY WIEPRZOWE - BEZKOŚCIOWE BARIERY VPF lub pochodzenie z UE

Pour fabrication de salaison, saucisson sec, pâté, terrine
Koniec Punktu Brisket

Koniec Punktu Brisket

Being a well-exercised muscle, the pointed end has a high degree of connective tissue and is best suited to slow wet cooking methods such as braising and casseroling. This beef cut is perfect for shredding as it literally pulls apart when cooked.
EKSPORT DROBIU

EKSPORT DROBIU

COURTIN HERVOUET est grossiste export de volailles.
Półgotowana cała wątróbka z kaczki

Półgotowana cała wątróbka z kaczki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 86
APONEUROZA WOŁOWINA VBF lub UE - APONEUROZA WOŁOWINA VBF

APONEUROZA WOŁOWINA VBF lub UE - APONEUROZA WOŁOWINA VBF

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Noga sarny!

Noga sarny!

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 87
Płaski

Płaski

Cuadrada Flat Contra Noix de Gite Sotto Fesa Herkunft:Argentinien, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland und Polen Lagertemperatur:Gekühlt bei -1º/+2º tiefgekühlt bei -18º Sorten:Rind Qualität:High Quality Beef Haltbarkeit:Refrigerated 120 Tage haltbar / Tiefgekühlt 18 Monate haltba Rasse:Angus / Hereford Gewicht pro Stück:3,60 to 4,5 kg Kaliber:No Kaliber
Hurtownia drobiu foie gras dziczyzna - W Rungis

Hurtownia drobiu foie gras dziczyzna - W Rungis

COURTIN HERVOUET est grossiste volaille foie gras gibier à Rungis.
Konfitowana noga kaczki

Konfitowana noga kaczki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 83
Przepiórki na świeżym powietrzu - Woskowane

Przepiórki na świeżym powietrzu - Woskowane

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 92
Prime Chateaubriand 1 x 16oz

Prime Chateaubriand 1 x 16oz

Prime Chateaubriand 1 x 16oz
Iberyjska Pióra - Patanegra

Iberyjska Pióra - Patanegra

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80
CELLER PORCJA 60g (SOLONA) - COLLVERD

CELLER PORCJA 60g (SOLONA) - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:60g MOQ:500€
MI-CUIT PORCJA 60g - COLLVERD

MI-CUIT PORCJA 60g - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:60g MOQ :500€
Importowane udka kurczaka

Importowane udka kurczaka

COURTIN HERVOUET est grossiste de pilons de poulet import à Rungis. Contact 01 41 73 09 92
Grousse

Grousse

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 82
Marynata

Marynata

Spécialiste marinades pour traiteurs à Rungis . Contact 01 41 73 09 80
Udko - Kawałki kurczaka Maetier

Udko - Kawałki kurczaka Maetier

Drumstick is one of the meatier cuts of a chicken. It has tender taste and leg bone enhances its flavour. Similar to thighs, drumsticks are a fattier, tougher cut of meat compared to lean chicken breasts, although they also come with a lot more flavor. It is ideal for grilled and fried dishes as a starter.
VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

VBF ŻOŁĄDEK WOŁOWY - VBF lub UE ŻOŁĄDEK WOŁOWY

https://mvodistribution.webself.net/accueil
DUO BLOCK FOIE GRAS (2x40g) - COLLVERD

DUO BLOCK FOIE GRAS (2x40g) - COLLVERD

Fatty duck liver deveined, seasoned and cooked in a water bath terrine (pasteurization). Weight:80g MOQ:500€
JĘZYK WOŁOWY VBF - JĘZYK WOŁOWY VBF lub UE

JĘZYK WOŁOWY VBF - JĘZYK WOŁOWY VBF lub UE

Pour production de plats cuisinés,
Pierś z kaczki z Landes

Pierś z kaczki z Landes

Magret de canard des Landes
Bretońska pierś kaczki

Bretońska pierś kaczki

Spécialiste du commerce en gros volaille, gibier, foie gras et charcuterie. Contact 01 41 73 09 80