Produkty dla mięsa (1139)

Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Wybierz szynkę Castro i Gonzalez - Bez kości - Szynka

Our boneless Castro y González “Seleccion” Ham has a slightly darker fat part and in a lower proportion than our Acorn-fed hams, so that it obtains a softer and more palatable bouquet. With a minimum curing time of 36 months and the careful selection of natural cereals in their diet, a Castro y González “Selección” is always a guarantee of flavor and quality. SKU:614000 weight:4.5 – 5 Kg Shipping weight:5 kg
Przełyk - Podroby

Przełyk - Podroby

Oesophage - Abats
Przepiórki

Przepiórki

Francuska firma specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat rodzinna firma koncentruje się na dobrostanie zwierząt i i jakości. Przepiórki rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pokarmów roślinnych. Nasze umiejętności polegają zarówno na selekcji zwierząt, jak i na dobrych warunkach chowu. Sprzedajemy wszystkie nasze świeże/mrożone produkty we Francji, Europie i na daleki Eksport
V428

V428

Machine equipped of a continuous water injection. Available option: Addtionnal 39 blades set. Nomber of blades:39 Blades diameter:150mm Cutting width:380mm
100% Naturalny Domowy Słodki Ekologiczny Chorizo Sarta - Bioekologiczny

100% Naturalny Domowy Słodki Ekologiczny Chorizo Sarta - Bioekologiczny

CHORIZO SARTA BIO ECOLOGIC DULCE 100% NATURAL CASERO - BIOECOLOGIC Reference:5601 WEIGHT:200 g
Przyprawa do marynowanej kotlety

Przyprawa do marynowanej kotlety

Mezcla de aditivos, condimentos y especias, para el sazonado de carne y la elaboración del PREPARADO DE CARNES denominado “MAGRO DE CERDO ADOBADO” (chuleta, costilla, lomo, etc.). Formato: Tarro 900g, Bote 200g
BEZKOŚCIOWE WOŁOWE - Wołowina z łopatki PAD

BEZKOŚCIOWE WOŁOWE - Wołowina z łopatki PAD

Beef chuck tender PAD
BBF 2200 Multifreeze

BBF 2200 Multifreeze

Der BBF 2200 multifreeze ist ein Tunnelfroster auf kleinstem Raum, der mit einzelnen Bändern auf verschiedenen Ebenen fahren kann. Der BBF 2200 multifreeze ist ein Tunnelfroster auf kleinstem Raum, der mit einzelnen Bändern auf verschiedenen Ebenen fahren kann. Maximal sind drei Bänder auf drei verschiedenen Ebenen möglich. Geschwindigkeit und Frostzeit jedes einzelnen Bands können so eingestellt werden, dass es den jeweiligen Anforderungen der verschiedenen Rohfleischstücke entspricht. Durch das mehrstufige Bandsystem beträgt die maximale Produktionsleistung in Abhängigkeit vom Größe, Temperatur und Salgehalt bis zu 2,2 Tonnen pro Stunde mit einem hohen Durchsatz pro m² (ca. 5.900 x 2.200 mm Stellfläche). Ein in etwa vergleichbares traditionelles Tunnelsystem hat eine Länge von ca. 10 bis 12 Metern.
Rigatoni

Rigatoni

tiefgekühlte Rigatoni in verschiedenen natürlichen Farben IQF Rigatoni aus Hartweizengrieß mit Vollei
X-Class 100 - Waga oparta na PC

X-Class 100 - Waga oparta na PC

PC-based compact counter top scale for assisted sales, self-service and price labeling The open PC platform offers sufficient capacity to cope with new features and individual customer requirements. Even the use of 3rd party software presents no problem. The integrated all-purpose printer is unique to the market and can perform every conceivable printing task that may be required of a weighing device. Furthermore, replacing a paper roll is a very fast and intuitive process. Daily cleaning of the scale can be carried out quickly and easily. This is supported by the scale's compact design, the Easy Clean housing surface and the frameless Easy Clean display. Label printer:High print speed EAN / UPC / QR Code / Datamatrix barcodes Graphic-capable, thus printing of logos p Operator display:10.1" touch display Resistive touch Customer display:7" TFT Operating system:POSReady 7 (Windows) BizLPOS (Linux) Processor:Intel Dual Core processor Working memory:DDR3 RAM Mass memory:SSD Interfaces:ETHERNET RS232 USB 2.0 (High Speed) USB 3.0 (Super Speed) RJ 12 (for cash register drawer) Audio out Colour:anthracite gray (RAL7016) Temperature range:-10° to +40℃
Obudowa życia

Obudowa życia

Carcasa vita
DOJRZEWANIE - SZAFKA DO DOJRZEWANIA

DOJRZEWANIE - SZAFKA DO DOJRZEWANIA

Per le piccole produzioni, armadi completamente automatici per l’asciugatura e la stagionatura di salumi.
Otwarty grill węglowy Vega - Pojedynczy, podwójny lub potrójny

Otwarty grill węglowy Vega - Pojedynczy, podwójny lub potrójny

Grill VEGA – is a classical model of open grill intended for meat, fish, cheese and vegetables cooking with coal use only. DISTINGUISHING FEATURES: - Raising and lowering the grate with coal is done with the help of special levers. Grate with coals has 5 positions, allowing for easier cooking. - Adjustable blowing allows you to increase/decrease the access of air, temperature of the coals. Grill for cooking made of stainless-steel rods with a diameter of 6 mm. Weight:207 kgs Fire grate:632 х 518 mm Overall dimensions length*width*height:1510 * 770 * 950 mm Charcoal daily consumption:16-20 kgs Maximum coal load:10 kgs
Biltong czosnkowy

Biltong czosnkowy

Traditionally made high protein snack, rich and tasty Biltong marinated in our recipe of authentic South African herbs and spices passed down though generations with just a hint of garlic
Miska do Sauerfleisch

Miska do Sauerfleisch

Schale Deckel Volumen:220 ml Schale Farbe:klar Schale Stk./Kart.:1000 Schale Kart./Pal.:28 Name:Deckblatt Deckel Farbe:klar Deckel Stk./Kart.:500 Deckel Kart./Pal.:28
Pralka do Białych Wnętrzności (Żołądki)

Pralka do Białych Wnętrzności (Żołądki)

ΓΡΑΜΜΗ ΣΦΑΓΗΣ ΧΟΙΡΩΝ / ΒΟΟΕΙΔΩΝ - Το μηχάνημα προορίζεται για τον καθαρισμό των στομαχιών (λευκών εντοσθίων) των χοίρων ή βοδινών. Τα στομάχια εισέρχονται από την πάνω πόρτα του μηχανήματος. Ο θάλαμος γεμίζει με νερό από παροχή 3/4″ 4bar. Η διαδικασία πλυσίματος ξεκινά με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα στομάχια περιστρέφονται πάνω στον κεντρικό δίσκο και πιέζονται στα τοιχώματα λόγω φυγόκεντρου δύναμης. Η ταχύτητα περιστροφής του μοτέρ ρυθμίζεται με τη χρήση ινβέρτερ. Στο τέλος της διαδικασίας, ανοίγει η βάνα αποχέτευσης για να αδειάσει το νερό και τα καθαρά πλέον στομάχια αφαιρούνται από την πλαϊνή πόρτα. Το μηχάνημα αποτελείται από ανοξείδωτη βάση με δίσκο περιστροφής, θάλαμο πλυσίματος με χειροκίνητη πόρτα, άνω πόρτα και πίνακα αυτοματισμού. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ισχύς 9.6kW Τάση λειτουργίας 380V Τάση χειριστηρίου 24V Παροχή νερού ¾” 4 bar Αποχέτευση 4” Δυναμικότητα 120 kg/φορτίο, 850 kg/ώρα
Grill Teknipronto - tradycyjny portugalski

Grill Teknipronto - tradycyjny portugalski

pintura alta temperatura medidas 1200x400x1000
Producent Rzemieślniczy - Tatar z Dziko Żyjącego Różowego Ośmiorniczka

Producent Rzemieślniczy - Tatar z Dziko Żyjącego Różowego Ośmiorniczka

Produit de la mer: Tartare de Dorade Sauvage surgelée - 300G - Pêche artisanale - Le Tartare de Dorade rose sauvage surgelé est issu d'une pêche traditionnelle à la ligne respectant les réserves halieutiques et les périodes de reproduction. Une chair iodée et ferme, filetée, découpée manuellement au couteau et conditionnée sousvide en sachet de 300G. Sa surgélation garantie la sécurité sanitaire de ce type de poisson cru. Tous nos colis sont transportés à des températures maîtrisées, la qualité est une valeur avec laquelle la Maison Caudalie ne transige pas !
Włoskie Wędliny i Sery - przystawka z włoskimi wędlinami i serami

Włoskie Wędliny i Sery - przystawka z włoskimi wędlinami i serami

Selezione di salumi e formaggi della tradizione italiana. Prosciutto crudo 30 mesi, filetto di lombo, salame all’aglio rosso e pecorini al tartufo nero, alle olive, al peperoncino e formaggio vaccino. Pronti da gustare come snack o per gli aperitivi con amici.
Döner kebab

Döner kebab

35% Kalbfleisch, 30 % Jungbullen, 30 % Rindfleisch, Zutaten: 35% Kalbfleisch, 30 % Jungbullen, 30 % Rindfleisch, Gewürze, Zwiebeln, Speisesalz,
Kotlety Sojowe - Bez Fitotoksyków

Kotlety Sojowe - Bez Fitotoksyków

Nos protéines de soja MCÖ sont conçues pour vous permettre de bénéficier de notre savoir faire, mais aussi pour partager avec vous nos créations et idées de recettes issues directement de notre cuisine de préparation. Ingrédients: Soja Français bio Eau Arômes naturels Mode de cuisson: Friture 3 à 4 minutes. Pour une consommation immédiate: Cuire de préférence en friture (dans une casserole avec 3 à 4 cm d'huile) jusqu'à coloration brun bien doré. Vous pourrez ensuite les incorporer dans une sauce ou toute autre recette. Nos + MCÖ: Pas de sucres ajoutés Pas de sels ajoutés Sans phyto estrogènes Aucun interdit culturel, ni religieux (Halal, Casher, etc.) Taille:200g à (10 à 12 pièces) Conditionnement:Frais
Dumplings DYMOV

Dumplings DYMOV

Dumplings with meat. For retail, HORECA sector and under YOUR PRIVATE LABEL.
Korkowa deska serów/mięsa z płytką - do serów, szynki, kiełbas

Korkowa deska serów/mięsa z płytką - do serów, szynki, kiełbas

Tábua de queijos/presuntos em cortiça com azulejo
Nierdzewny Balancer Typ 7251 - Zakres obciążenia: 15-200 kg | Długość kabla: 3 m

Nierdzewny Balancer Typ 7251 - Zakres obciążenia: 15-200 kg | Długość kabla: 3 m

Ergonomic tool support for the meat processing industry / food industry - zero gravity ability - tool support - tool handling - lifting equipment - made in germany Load range::15.0 - 200.0 kg Cable travel::3.0 m Material::Stainless steel Made in::Germany
Livia Gold

Livia Gold

En conversion vers l'agriculture biologique. Vendanges manuelles. Egrappage total, Fermentation en cuve inox thermo-régulée, Pigeage fréquent, Bâtonnage régulier. Elevage en fût de chêne neuf, Bouchon traditionnel en liège, Bâtonnage régulier. Sols argilo-calcaires. Œil Couleur pourpre, intense, reflets pourpres. Nez Aromatique, complexe, subtils arômes de fruits rouges, subtils arômes de vanille, subtils arômes de bois. Bouche Raffinée, puissante, soyeuse, tanins subtils, souple, corps structuré, bonne intensité. Accords mets & vin Viandes rouges, Viandes rouges en sauce, Filet de bœuf, Tournedos, Fromages de vache Température de service:16° - 17° Couleur:Rouge Cépage:Syrah Alcool:14% Contenance:75 cl (Bouteille)
Bezlaktozowy proszek serwatkowy - seria Fondolac®

Bezlaktozowy proszek serwatkowy - seria Fondolac®

MEGGLE`s product range FONDOLAC provides you excellent functional properties for emulsification, stabilization and flavour enhancement for savoury products such as cooked ham, sauces, delicacies and sausage products. By spray drying of partly delactosed whey, MEGGLE manufactures a partly delactosed whey powder with comparatively high protein content. Characteristics and benefits: Excellent emulsification properties Water binding capacity Protein enrichment Enhances browning effect (Maillard reaction) Improvement of texture and consequently mouth feel Flavour enhancement (less use of flavours and spices)
Krokiety do piekarnika lub frytkownicy na gorące powietrze

Krokiety do piekarnika lub frytkownicy na gorące powietrze

Croquetas para horno o freidora de aire (Air Fyer). Son croquetas hechas solo para hacer en esos electrodomésticos, no para freír en una sartén.
ulu makaron - produkcja i eksport makaronu oraz oliwy z oliwek

ulu makaron - produkcja i eksport makaronu oraz oliwy z oliwek

Choose our pasta and olive oil varieties to prepare healthy and delicious meals for your loved ones. With our brands, we continue to offer quality food products to our distinguished customers all over the world with our professional staff and perfect service understanding as always.
Linia Lahmacun (turecka pizza) - w pełni automatyczne maszyny - wydajność produkcji do 2000 szt./godz.

Linia Lahmacun (turecka pizza) - w pełni automatyczne maszyny - wydajność produkcji do 2000 szt./godz.

all line is made of food-grade materials - the machines gained ISO and CE certificates - 0ne year warranty- it works by gas or diesel - it is fully automatic. - it works by the pneumatic system - the oven withstands high temperatures. ability to fit big and medium places. our engineers are ready to plan your place.
PŁYNNA LECYTYNA SOJOWA

PŁYNNA LECYTYNA SOJOWA

Soya Lecithin manufactured for ExoTreat Flavors is a complex mixture of acetone insoluble phosphatides, which consist mainly of phosphatidylcholine, phosphatidylethanolamine (PE), phosphatidylserine (PS) and phosphatidylinositol (PI), combined with various amounts of substances such as triglycerides, fatty acids, and carbohydrates as separated from the crude vegetable oil source. The word Lecithin is derived from the Greek term “lekythos – λεκιθος” meaning egg yolk. Our Soya Lecithin is made from fresh gums, during the de-gumming of Soyabean Oil obtained from non-GMO Soyabean seeds.