Nachylona Okrągła Patelnia - Nachylona Patelnia Bratt
Patelnia nachylna z pośrednim podgrzewaniem i zintegrowanym mieszadłem jest zaprojektowana do smażenia, gotowania na parze, gotowania warzyw, ryb, mięsa, sosów oraz makaronu z ciągłym mieszaniem, eliminując ryzyko przypalenia lub nierównomiernego podgrzewania.
Procesy:
• Duszenie
• Gotowanie
• Odparowywanie
• Smażenie
• Smażenie na głębokim tłuszczu
Zalety:
• Wyposażona w duplikator i elektryczne elementy grzewcze.
• Szybkie podgrzewanie i wysoka efektywność cieplna.
• Wzmocnione mieszadło z teflonową skrobaczką, które w trybie ciągłym czyści nie tylko całe dno, ale także ścianki patelni, zapewniając doskonały efekt.
• Nachylenie zapewnia całkowite opróżnienie pojemnika roboczego.
• Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej spożywczej AISI304 lub AISI316L.
• Łatwa do dezynfekcji
• Brak stref martwych.
Specyfikacja techniczna:
Objętość robocza do 130l
Zalecane podgrzewanie Termooil
Temperatura smażenia do 160 C
Urządzenie mieszające: tak
Typ opróżniania produktu: elektryczny system nachylania
Wymiary (DxWxH): 1800x1900x1400 mm
Waga: 350 kg