Produkty dla przegotowana galaretka lidla (3)

Wegańska słonina 200 g

Wegańska słonina 200 g

Wegański smalec został przygotowany na bazie ciecierzycy i gryki z dodatkiem pieczonego jabłka i cebuli. Jest w 100% wegański i doskonale nadaje się jako dodatek do wszelkiego rodzaju pieczywa. Jest bogaty w zdrowe węglowodany, błonnik, białko, witaminy i minerały. Ciecierzyca, znana również jako groszek włoski, to prawdziwy skarb wysokobiałkowych składników odżywczych. Jej skład zawiera również duże ilości witamin z grupy B, witaminy C, kwasu foliowego oraz błonnika pokarmowego i wielu minerałów, takich jak wapń, żelazo, magnez, potas czy cynk. Składniki zawarte w ciecierzycy zapobiegają zaparciom, regulują rytm wypróżnień oraz obniżają ciśnienie krwi i cholesterol. W kaszy znajdziemy dużo białka, które jest podobne do białka roślin strączkowych oraz błonnika.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso jest zrobione z prosa. Pomaga przeciwdziałać zakwaszeniu organizmu, wzmacnia odporność oraz jest pożywne i łatwo przyswajalne. Naturalnie jest wolne od glutenu. Jego dużą zaletą jest wysoka zawartość witamin z grupy B, żelaza hemowego i miedzi. Jest doskonałym źródłem błonnika pokarmowego oraz potasu, magnezu, wapnia i sodu. Dostarcza organizmowi łatwo przyswajalne białko i węglowodany złożone, które są podstawą zdrowej diety. Proso ma działanie przeciwwirusowe i wzmacniające, pomaga przywrócić równowagę kwasowo-zasadową organizmu. Witaminy z grupy B i żelazo mają działanie hematopoetyczne. Proso pomaga zmniejszyć stan zapalny w organizmie, działa rozgrzewająco, poprawia metabolizm, a także koncentrację i pamięć. Wysoka zawartość związków wapnia i krzemu wzmacnia zęby i kości. - 4% zawiera kwasy tłuszczowe nasycone 0.4g - 2% węglowodanów 72.1g - 28% w tym cukry 0.8g - 1% białka 10.
Wegańska słonina 200 g

Wegańska słonina 200 g

Wegański smalec został przygotowany na bazie ciecierzycy i gryki z dodatkiem jabłka oraz pieczonej cebuli. Jest w 100% wegański i doskonale nadaje się jako dodatek do wszelkiego rodzaju pieczywa. Jest bogaty w zdrowe węglowodany, błonnik, białko, witaminy i minerały. Ciecierzyca, znana również jako groch włoski, to prawdziwy skarbiec wysokobiałkowy. Jej skład zawiera również duże ilości witamin z grupy B, witaminy C, kwasu foliowego oraz błonnika pokarmowego i licznych minerałów, takich jak wapń, żelazo, magnez, potas czy cynk. Składniki zawarte w ciecierzycy zapobiegają zaparciom, regulują rytm wypróżnień oraz obniżają ciśnienie krwi i cholesterol. W kaszy znajdziemy dużo białka, które jest podobne do białek roślinnych i błonnika. Zawiera egzogenne aminokwasy: lizynę, która poprawia wchłanianie wapnia, wzmacniając odporność, oraz tryptofan, niezbędny do produkcji serotoniny.