Produkty dla przetwórca (71)

Chude Wieprzowina VPF - Ruda Wieprzowa

Chude Wieprzowina VPF - Ruda Wieprzowa

Pour salaisonnier
Boczek wieprzowy - VPF Boczek wieprzowy

Boczek wieprzowy - VPF Boczek wieprzowy

Pour fabrication de saucissons
Szyja Wieprzowa - VPF Szyja Wieprzowa w Polybloc

Szyja Wieprzowa - VPF Szyja Wieprzowa w Polybloc

En direct des abattoirs, pour vos fabrications de salaisons, saucissons, pâtés, terrines
Mrożone mięso osła - Mrożone mięso do przygotowania

Mrożone mięso osła - Mrożone mięso do przygotowania

Vinade d'âne pour production de saucisson sec d'âne
Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Tłuszcz jagnięcy pochodzenie Francja lub UE - Mrożony tłuszcz jagnięcy

Matière première pour fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

RAMIĘ 3D - RAMIĘ 4D

pour préparation terrines et pâtés, saucissons.
Mrożone Mięso Królicze - Małe Mięso Królicze

Mrożone Mięso Królicze - Małe Mięso Królicze

Viande de lapin pour production de terrine ou pâté de lapin
WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

WOŁOWINA VBF - WOŁOWINA VBF lub UE

fabrication merguez, lasagne, plat cuisiné
Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Pour fabrication de salaison, saucisson, pâté, terrine, gratons, fritons
mrożony gulasz z dzika - gulasz z dzika Francja lub UE

mrożony gulasz z dzika - gulasz z dzika Francja lub UE

Sauté de sanglier congelé pour production ou fabrication