Produkty dla wosk cukru płynnego (9)

Ciemny Cukier Muscovado

Ciemny Cukier Muscovado

Muscovado Muscovado to cukier trzcinowy z wyspy Mauritius, znany również jako cukier Barbados. Klimat tej małej wyspy na Oceanie Indyjskim jest idealny do uprawy trzciny cukrowej. W przeciwieństwie do większości cukrów brązowych, które powstają przez dodanie melasy do rafinowanego cukru białego, cukier Muscovado przejmuje smak i kolor swojego źródła, soku trzcinowego. Dzięki temu cukier Muscovado zachowuje naturalne minerały i witaminy z trzciny cukrowej. Ma zawartość melasy wynoszącą 10-15%, co sprawia, że jest bardzo miękki, grudkowaty i wilgotny w swojej konsystencji. Smak i zastosowanie Smak cukru Muscovado jest delikatny, toffi i słodowy, co nadaje temu rodzajowi cukru jego unikalny charakter. Cukier Muscovado jest bardziej odporny na wysokie temperatury niż inne cukry, co sprawia, że idealnie nadaje się do użycia w gorących potrawach lub wypiekach. Nadaje potrawom i gorącym napojom szczególną, wyrazistą słodycz i jest idealny do słodzenia ...
Proszek waniliowy

Proszek waniliowy

Oferujemy proszek waniliowy w różnych jakościach i z różnych źródeł.
Koncentraty syropu

Koncentraty syropu

Z 0,5 litra otrzymujesz 10 litrów gotowej lemoniady. Koncentraty są produkowane w Danii przez wiodącego skandynawskiego producenta napojów dla Happy-Mix. Z 0,5 litra otrzymujesz 10 litrów gotowej lemoniady. Zawsze świeże, przeprowadź test smaku. Koncentraty są produkowane dla Happy-Mix w Danii przez wiodącego skandynawskiego producenta napojów.
Organiczny Cukier Agawowy / Organiczny Syrop Agawowy

Organiczny Cukier Agawowy / Organiczny Syrop Agawowy

BIO Cukier z Agawy / BIO Syrop z Agawy BIO Syrop z Agawy lub BIO Syrop z Agawy to standardowo złoto-brązowy, rzadki, czysty syrop z agawy pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych (DE-ÖKO-006). Oprócz standardowej złoto-brązowej wersji, dostępny jest syrop z agawy w różnych odcieniach, od bardzo jasnego do bardzo ciemnego, do specjalnych zastosowań. BIO Syrop z Agawy jest alternatywnym środkiem słodzącym, który często jest spożywany przez wegan. W branży gastronomicznej syrop z agawy jest również chętnie wykorzystywany, na przykład do koktajli. Surowiec produkowany z różnych odmian agawy w Meksyku składa się z glukozy, a w zasadzie z fruktozy (około 80%), co sprawia, że ma bardzo niski indeks glikemiczny. Syrop z agawy jest często stosowany jako zamiennik cukru, przy czym szczególnie przez wegan jest często używany jako substytut miodu. Jest przy tym nieco słodszy od produktu pszczelego. BIO Syrop z Agawy szybko się rozpuszcza i może występować w różnych odcieniach kolorystycznych oraz różnorodnych...
Mąka guarowa

Mąka guarowa

Mąka guarowa jest pozyskiwana z endospermu rośliny guar, Cyamopsis tetragonolobus. Należy do rodziny roślin strączkowych. Tak zwana fasola krzewiasta jest uprawiana głównie w Indiach i Pakistanie od lipca do grudnia. Jakość, dostępność i ceny są jednak w dużym stopniu uzależnione od monsunu w tym okresie. Rajasthan, Gujarat i Haryana to jedne z najważniejszych regionów uprawy. Suche ziarna guarowe są młócone, aby uzyskać nasiona guar. W kolejnym kroku z nasion, poprzez oddzielenie łupiny i kiełka, wytwarzany jest hydrokoloid guar (split).
Granulaty aerogelu

Granulaty aerogelu

odporny na ciepło doskonała izolacja termiczna szczególnie odpowiedni do izolacji wdmuchiwanej wysoko oddychający
Stały żel pod prysznic

Stały żel pod prysznic

Feste mydło do ciała z olejami roślinnymi, ekstraktami i proszkami do pielęgnacyjnego oczyszczania, neutralne dla pH skóry. Projektujemy z Państwem indywidualne produkty, które są ściśle dopasowane do tożsamości Państwa firmy. Wszystkie produkty są wytwarzane przez zaangażowany zespół specjalistów w zakresie rozwoju produktu, produkcji i pakowania. Oferujemy: • Ręcznie robione w Niemczech • Możliwość mniejszych partii • Tworzenie koncepcji od A do Z • Wysokiej jakości, naturalne składniki • Realizacja wegańskich formuł • Sprawiedliwa produkcja • Certyfikacja GMP
Włókna bambusowe

Włókna bambusowe

Włókna bambusowe pozyskiwane są z bogatych w błonnik części rośliny bambusowej. Gotowy produkt to wysokiej czystości, neutralny smakowo proszek, który doskonale nadaje się jako pomoc w pieczeniu. Włókna bambusowe pozyskiwane są z bogatych w błonnik części rośliny bambusowej. Części rośliny są oczyszczane, pozbawiane substancji wtórnych i drobno mielone. W kilku etapach przetwarzania z włókien bambusowych powstaje tak wysokiej czystości i neutralny smakowo proszek.
Kwas cytrynowy

Kwas cytrynowy

Czas dostawy: 3 - 5 dni roboczych Pojemność dostawy: 100 000 Kg / miesięcznie Minimalna ilość zamówienia: 1 x worek 25 Kg Wyślij zapytanie e-mailem Pokaż numer telefonu Worek 25 Kg