Produkty dla wosk cukru stałego (3)

mąka sojowa

mąka sojowa

Mąka sojowa jest produktem ubocznym ekstrakcji oleju sojowego. Istnieje kilka procesów, które prowadzą do uzyskania różnych produktów. Mąka sojowa zazwyczaj klasyfikowana jest do sprzedaży według zawartości białka surowego. Rodzaje bogate w białko uzyskuje się z nasion bez łupin i zawierają 47-49% białka oraz 3% błonnika surowego (na podstawie paszy).
Ekologiczny Cukier Kokosowy

Ekologiczny Cukier Kokosowy

Cukier kokosowy lub cukier z kwiatów kokosa pozyskiwany jest z kwiatów palmy kokosowej. Nowe pędy kwiatów kokosowych są odcinane, a następnie związane razem, zanim zostaną zapylone. Sok z kwiatów kokosowych jest zbierany, karmelizowany, a następnie suszony, aby uzyskać cukier. Cukier jest filtrowany przez siatki o różnej liczbie nitek. Cukier z kwiatów kokosa ma wysoką zawartość minerałów (potas, magnez, cynk i żelazo), witamin B1, B2, B3 i B6, a także kwasów tłuszczowych o krótkich łańcuchach, polifenoli i przeciwutleniaczy.
Organiczny Cukier Kokosowy

Organiczny Cukier Kokosowy

Cukier kokosowy organiczny lub cukier z kwiatu kokosa powstaje z kwiatów palmy kokosowej. Nowe pąki kwiatów kokosowych są ścinane, a następnie związane razem przed zapyleniem. Sok z kwiatów kokosowych jest zbierany, karmelizowany, a następnie suszony na cukier. Cukier jest filtrowany przez siatki o różnych gęstościach. Cukier z kwiatu kokosa ma wysoką zawartość minerałów (potas, magnez, cynk i żelazo), witamin B1, B2, B3 i B6, a także krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych, polifenoli i przeciwutleniaczy. POCHODZENIE: Indonezja OPAKOWANIE HURTOWE: 25 kg karton