Zawartość 13 pierwiastków śladowych (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Ponad 60% kwasów huminowych. Zwiększona rozpuszczalność. Łatwe w aplikacji zarówno w formie suchej, jak i płynnej; odpowiednie dla wszystkich typów.
Nasz profesjonalny proszek do prania w jakości premium jest produkowany z najwyższą starannością i zgodnie z najwyższymi standardami jakości w Niemczech.
Nasz profesjonalny proszek do prania w jakości premium jest specjalnie zaprojektowany dla dużych odbiorców, którzy polegają na niezawodnych i efektywnych wynikach czyszczenia.
Zamów już dziś darmową próbkę i przekonaj się o jakości oraz wydajności naszego profesjonalnego proszku do prania!
Efektywna ochrona UV z folią ochronną prosafe SOLAR.
Promieniowanie UV jest niewidoczne dla ludzkiego oka. Zwykłe szkło w dużej mierze przepuszcza światło UV.
Agresywne promieniowanie UV szkodzi naszej skórze. Zmienia strukturę molekularną tkanin i powoduje znaczne straty ekonomiczne.
Eksponaty w witrynach wystawowych blakną i stają się niesprzedawalne. Zresztą również zimą, gdy nisko stojące słońce szczególnie mocno świeci. W tym przypadku folia ochronna prosafe SOLAR UV stanowi idealne rozwiązanie.
Skuteczne blokery UV w kleju naszych przezroczystych folii ochronnych filtrują światło UV aż do 99,9% (w zakresie spektralnym od 320 do 380 nm). Typowe obszary zastosowania to handel hurtowy i detaliczny (witryny) oraz muzea.
Coraz częściej również gospodarstwa domowe stosują folię ochronną prosafe SOLAR UV w celu zachowania wartości obrazów, zasłon, mebli i dywanów.
Nowo opracowane Dynamic Fashion Warehouse od psb w optymalny sposób łączy system shuttle z nowym shuttle do towarów wiszących.
Dzięki wyjątkowym cechom systemu w zakresie wydajności, gęstości magazynowej, skalowalności i elastyczności, opatentowana koncepcja wyznacza nowe standardy w automatycznym składowaniu towarów wiszących i otwiera zupełnie nowe scenariusze użytkowania.
Pochodzenie Kakao Proszek Regular BIO: Proszek kakaowy pozyskiwany jest z ziaren kakaowych, owoców drzewa kakaowego. Drzewo kakaowe rośnie w krajach wokół równika i dostarcza ziaren kakaowych, z których między innymi produkowana jest czekolada. Do produkcji proszku kakaowego wykorzystuje się masę kakaową z ziaren kakaowych. Masa ta jest prasowana pod wysokim ciśnieniem, co prowadzi do powstania proszku kakaowego. Ziarna kakaowe zawierają więcej przeciwutleniaczy niż czerwone wino i 3 razy więcej niż zielona herbata, a także są bogatym źródłem minerałów. Strąki zbierane są ręcznie i wybierane dla najlepszej jakości. Nasze kakao jest również fermentowane, aby zredukować jego początkową gorycz. W procesie produkcji zachowuje się znaczna część wartości odżywczych ziaren, bez jakichkolwiek dodatków. Ziarna Forastero: Proszek kakaowy Regular BIO pochodzi z drzewa kakaowego Forastero.