Belgia, Beringen
...Żebra Chucka są ulubieńcem tłumów, znane z bogactwa i mięsistości. Najlepiej gotować powoli, aby uzyskać smakowity, soczysty i delikatny efekt.
Francja, La Garde
... z kością, Ribeye z kością, Żebra wiejskie bez kości, Stek strip bez kości, Londyńska pieczeń z dolnej części, Pieczeń z dolnej części, Ribeye w stylu szefa kuchni, Punkt brisket, Pieczeń z ramienia chuck, Chuck tender, Pieczeń z krzyżowej części, Filet mignon, Pieczeń z udźca, Krótkie żeberka, Primal shank, Flap z udźca, Filet strip, Pieczeń z polędwicy, T-bone, Cały brisket, Stek z górnej części...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play