Niemcy, Hamburg
...Przetworzona część rośliny: nasiona Środek ekstrakcyjny: etanol i woda Nośnik: maltodekstryna Nazwa naukowa: Vicia Faba Fasola zwyczajna, znana również jako fasola sałatkowa, to roślina strączkowa bogata w białko i błonnik, która znajduje zastosowanie jako wszechstronne źródło pożywienia w wielu tradycjach kulinarnych. Nasze produkty sprzedawane są w hurtowych ilościach. W przypadku większości...
Holandia, Amsterdam
...Nasz izolat białka z bobu jest idealny do wszelkich zastosowań wymagających wysokiej jakości źródła białka. Przetwarzany zgodnie z rygorystycznymi standardami w naszym nowoczesnym zakładzie w Danii, nasz izolat białka z bobu ma całkowicie neutralny zapach i smak. To, w połączeniu z wysoką zawartością białka wynoszącą ponad 85%, sprawia, że nasz izolat białka z bobu stanowi doskonałe źródło białka dla każdego zastosowania, które możesz mieć. Od analogów mięsa po produkty bezmleczne, żywność sportową i wyroby piekarnicze, jest to idealne rozwiązanie dla Twoich produktów bogatych w białko.
Niemcy, Alzenau
...Koncentrat białka z bobu, odtłuszczony, bezglutenowy, wegański, produkowany w Niemczech Białko z bobu, odtłuszczone Bób znany jest jako bób zwyczajny, bób fava, gruby bób, bób koński, bób paszowy, bób faber. Odtłuszczone białko z bobu ma jasnobiały kolor i dodatkowo posiada właściwości funkcjonalne oraz wysoką zawartość błonnika. Kraje pochodzenia: Włochy, Grecja, Francja Zastosowania dla...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play