Polska, Poniec
... jełczenia lub jakiegokolwiek dziwnego lub złego smaku i zapachu. Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy, może być do 24 miesięcy z dodatkiem. Ilość: Do 5.000 ton metrycznych (MT) miesięcznie. Analiza fizyczna i chemiczna: Kwasowość (Wolne kwasy tłuszczowe): 0,3 g maksymalnie na 100 g. Wartość nadtlenkowa (meq O2 / kg oleju) na koniec daty ważności: 8,0 maksymalnie. Wartość nadtlenkowa (meq O2 / kg...
Reunion, Le Tampon
... zawiera wszystkie składniki odżywcze, smakowe i aromatyczne, które znajdują się w samych oliwkach. Oliwa z oliwek jest zdrowym produktem spożywczym ze względu na wysoką zawartość tłuszczów jednonienasyconych. Głównym źródłem kwasów tłuszczowych w oliwie z oliwek są tłuszcze jednonienasycone, a w szczególności kwas oleinowy, w przeciwieństwie do tłuszczów zwierzęcych, które składają się w całości z kwasów tłuszczowych nasyconych. Oliwa z oliwek oferuje wyjątkowo wysoką liczbę korzyści dla ludzkiego ciała, ponieważ...
Belgia, Beringen
...100% Czysta Oliwa Z Oliwek Z Pomiotu Analiza Fizyczna i Chemiczna: Wolne Kwasy Tłuszczowe, % m/m Kwas Oleinowy: 2,0 g maksymalnie. Wartość Peroksydowa, meq O2/kg: 20 maksymalnie. Wartość Jodowa, WIJS: 78 – 88 Wilgotność i Substancje Lotne, %: 0,2 maksymalnie. Substancje Niesaponifikowalne, g/kg: 15 maksymalnie. Substancje Nierozpuszczalne w Eterze, %: 0,1 maksymalnie. Ciężar Właściwy, g przy 20oC...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play