Agar-agar, uzyskiwany z ekstrakcji czerwonych alg Gracilaria lub Gelidium, jest neutralnym żelującym środkiem, który należy rozcieńczyć w zimnym płyni...
Fasola morska, Himanthalia elongata, to brązowa alga występująca wzdłuż północno-zachodnich wybrzeży Europy. Ma chrupiącą teksturę i lekki, okrągły sm...
Fasola morska, Himanthalia elongata, to brązowa alga występująca na północno-zachodnich wybrzeżach Europy. Ma chrupiącą teksturę i lekki, zaokrąglony ...
Odkryty w XVII wieku, Agar Agar pochodzi z czerwonej algi Gracilaria verrucosa lub innych czerwonych alg typu Gelidium. Wydobyty z wody, Agar Agar jes...
ERP (Planowanie Zasobów Przedsiębiorstwa) dla sektora spożywczego pozwala producentom poprawić satysfakcję klientów i zwiększyć rentowność pomimo waha...
Nazwa łacińska: Siraitia grosvenorii
CAS: 88901-36-4
Wzór molekularny: C60H102O29
Masa cząsteczkowa: 1287,43
Związek aktywny: Mogroside V 50%
Kolor: b...
Procesy produkcyjne często zatrzymują się, gdy zanieczyszczenie bierze górę. Codzienne czyszczenie jest koniecznością, ale ma stosunkowo krótkotrwałe ...
Dzięki tej animacji staramy się w sposób zabawny przedstawić krótki i jasny opis naszego systemu dla przemysłu spożywczego. Więcej szczegółów na temat...
Porphyra yezoensis to czerwona alga z rodziny Bangiaceae, która swoją nazwę zawdzięcza purpurowemu kolorowi. Ekstremalnie cienka, jej liściasta blaszk...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.