...Gęstość właściwa @ 25°C: 0.912-0.920
Klasa A: Oliwa z oliwek extra virgin
Rodzaj przetwarzania: Tłoczenie na zimno
Rodzaj uprawy: Powszechna
Opakowanie: Luzem, Puszka, Butelka plastikowa, Butelka szklana, Luzem
Czystość (%): 100%
Certyfikacja: ISO
Kolor: Zielony
Zastosowanie: Gotowanie
Kwasowość: Niska
Wygląd: Zielona ciecz
Klasyfikacja: Specyfikacje oliwy z oliwek extra virgin
Technologia i wartości odżywcze na 100g.
Doskonała jakość oliwy jest gwarantowana przez wybór oliwek oraz niemal jednoczesne tłoczenie w młynie, z zimnym mechanicznym wyciskaniem, co podkreśla wysoką wartość odżywczą.
Certyfikacja i rejestracja produktów dla Rosji. Szybka i niezawodna usługa certyfikacji i rejestracji dla europejskich i innych klientów eksportujących swoje produkty do Rosji i krajów WNP.