Mieszanka do produkcji klasycznych bułek hamburgerowych. Ekstremalna miękkość i wydłużona trwałość, specyficzna dla produktów pakowanych.
Format: 10 ...
Wytwarzane z białej mąki (typ 55 lub 65) produkowanej w pobliżu naszych piekarni (Chartres, Caen, Sens). Piękny kształt naszych bagietek, bułek czy ch...
La Baguette Méditerranéenne to chleb pieczony w piecu z kamiennym dnem. Dzięki procesowi fermentacji i wyrastania, otrzymujemy chleb o bardzo elastycz...
Mąka pszenna typu 750 pochodzi z ekologicznych farm w Bieszczadach. Jest to jeden z najpopularniejszych rodzajów mąki uzyskiwanych z mielonego ziarna ...
Chleb tostowy ROGER z bardzo cienką i elastyczną skórką oraz miękkim wnętrzem. Jest podstawą do przygotowania klubu sandwich, zrobionego z równowartoś...
Wysokiej jakości chleb arabski libański. Opakowanie zawiera 30 torebek, z 6 sztukami w każdej - chleb arabski libański to sukces w każdej restauracji,...
Bagietka to chleb z punktowaniem i przygotowaniem, o rustykalnym wyglądzie, chrupiącej skórce, zakończony w szpic i z hojnym dodatkiem nasion lnu, sez...
Bagietka Bio to chleb wytwarzany z certyfikowanych składników pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Z wyraźnym zakończeniem, subtelnie posypanym mąk...
Surowa Toskańska, o nietypowo okrągłym kształcie i intensywnie czerwonym kolorze, charakteryzuje się naprawdę unikalnym procesem dojrzewania oraz czyn...
Alò to cenny win, uzyskiwany z winogron Aleatico suszonych na słońcu w winnicy. Po naturalnej fermentacji, wino dojrzewa w małych beczkach drewnianych...
Sangiovese 97% (Colorino i Canaiolo 3%). 12 miesięcy w francuskich beczkach dębowych, 4 miesiące w stalowych pojemnikach. Aromat: złożony i luksusowy,...
Ciliegiolo... inny napój z Toskanii. Wizualnie intensywnie czerwony, niemal nieprzenikniony, owocowy, z przyjemnymi nutami konfitury wiśniowej, dojrza...
OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN PRIVILEGIO IGP TOSKAŃSKI BIO BIAŁY LIŚĆ - CZERWONY LIŚĆ - FIOLETOWY I ZIELONY.
OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN Z CHIANTI
100% WŁ...
Panzuppo Al Caffè Nero.
Panzuppo Al Caffè Nero, produkcji Piekarni Fabio i Gianni, to wariant toskańskiego Panzuppo, słodkości cenionej w całych Włosz...
Weekend na Archipelagu Toskańskim na jachcie z kapitanem. Trasa przewiduje wizytę na jednej lub dwóch wyspach archipelagu. Załadunek w porcie San Vinc...
Ta wersja Finocchiony IGP ma wagę netto około 500 g i jest pakowana w całości w naturalnym jelicie.
Finocchiona IGP jest produkowana z najwyższej jak...
ELEMENTY WYPOSAŻENIA, ABY UCZYNIĆ SWÓJ DOM UNIKALNYM. Z TYM RODZAJEM MATERIAŁU WYKONANYM NA ZAMÓWIENIE DLA KAŻDEGO ŻĄDANIA KLIENTA MOŻESZ SPERSONALIZO...
Toskańska mieszanka przypraw to mieszanka ziół tradycyjnie używanych we Włoszech, z nutą czosnku i pieprzu. Używa się jej wszędzie: do przyprawiania s...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.