... wątróbką, flauty z piersi kaczki z wątróbką, pasztety z kasztanami i wątróbką - Dania gotowe: paupiettes z kaczki z wątróbką, kapusta nadziewana wątróbką, duszona kaczka z borowikami, cassoulet z confitem z kaczki, confit z kaczki, confit z gęsi, borowiki w sosie - Pasztety regionalne: pasztet corrézien, pasztet z suszonymi śliwkami i wątróbką, pasztet leśny, pasztet z 2 oliwkami i wątróbką - Wędzone piersi, żołądki z kaczki i gęsi, zestaw sałat - Zestawy prezentowe i prezenty biznesowe na zamówienie - Produkcja konserw na zamówienie według Twojego przepisu z personalizowanymi etykietami.
Domaine de la Barbe, znane również jako Foie Gras Kuster, produkuje wątróbki z kaczki i gęsi.
Domaine oferuje wątróbki bez dodatków i konserwantów chemicznych. Domen handluje również specjalnościami z wątróbki, takimi jak pasztety, rillettes, grattony, konfitury, żołądki, specjalności konfitowane, suszone piersi oraz dania gotowe, takie jak cassoulet périgourdin.
Jako przetwórcy orzechów i...
Usytuowani w sercu Południowego Zachodu, w regionie Albigeois, całą naszą działalność poświęcamy produkcji wysokiej jakości produktów, takich jak foie gras, konfitura i cassoulet, między innymi. Od 4 pokoleń oferujemy Państwu świeże produkty przez cały rok, oprócz naszych linii konserw i paczek smakowych. Nie czekaj, aby odkryć nasze piersi i konfitury z gęsi lub kaczki z Południowego Zachodu.
AQUITAINE SELECTION to francuska firma produkcyjna i handlowa zajmująca się produktami drobiowymi. Dostarczamy świeże i mrożone mięso drobiowe oraz jego części do przemysłu i hurtowni w całej Europie.
AQUITAINE SELECTION to firma rodzinna specjalizująca się w tłustych ptakach wodnych, takich jak kaczki i gęsi. Firma produkuje i sprzedaje foie gras, filety z kaczki, piersi z kaczki, udka z kaczki...
rękodzielnik konserw w Périgordzie, pani Mudry opracowuje przepisy typowo périgourdinskie, szanując tradycje nabyte przez trzydzieści lat doświadczenia w produkcji konserw gotowanych lub półgotowanych z wątróbki kaczki i gęsi, takich jak konfiturowane udka, rillettes itp. Otrzymaliśmy 12 medali w ciągu 4 lat w różnych konkursach, takich jak Konkurs Generalny Rolniczy i Krajowy Konkurs Wątróbek. Nasza pracownia ma zdolność produkcyjną, łącząc unikalne rzemiosło. Szukamy możliwości dostarczania głównie wątróbki dla pośredników, a dalsze szczegóły pozostają do omówienia.
Założona ponad 30 lat temu, firma MOULIN DE LA MOLLE specjalizuje się w produkcji foie gras z kaczki i gęsi. Gęsi i kaczki są starannie karmione i wybierane, aby ich wątroby nie traciły tłuszczu podczas gotowania. W ten sposób MOULIN DE LA MOLLE produkuje foie gras z kaczki lub gęsi w różnych formatach. Firma udostępnia całe swoje know-how swoim klientom we Francji i za granicą.