...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.
...VERNON S.A.S. jest producentem od 1960 roku w Loir & Cher, nad brzegami Sologne. Nasza firma korzysta z technologii produkcji przez ekstruzję oraz z wyboru surowców idealnie dopasowanych do potrzeb żywieniowych wszystkich Twoich towarzyszy. Produkty Vernon są wytwarzane z wyselekcjonowanych naturalnych surowców: mięsa i ryb, zbóż (pszenica, kukurydza, ryż), warzyw (marchew, por) oraz produktów przeznaczonych do spożycia przez ludzi (chrupki, ciastka), które są łatwo rozpoznawalne. Producent karmy dla zwierząt domowych. Producent krokietów dla psów i kotów.