Francja, Bidart
La Maison Caudalie, doskonałość bio, naturalna i dzika! Od swoich towarzyskich tapas, "infarinata lub tempura" mrożonych (krokiety, kalmary, rabas...) certyfikowanych IFS, bez barwników, konserwantów ani dodatków, przez dzikie ryby i inne produkty morskie, leśne grzyby z naszych regionów, świeże, suszone, w proszku lub mrożone, po swoje oliwy z oliwek bio o aromatach borowików, dzikiego tymianku.
Francja, Guenange
...Ten francuski sos pikantny powstał w 2014 roku. Piment chipote, piment cayenne, habanero i cytryna mają za zadanie pobudzić Twoje kubki smakowe, a przecier pomidorowy dodaje tekstury i słodyczy, a następnie przyprawy, kolendra, czosnek i cebula nadają długość. Będzie idealnym dodatkiem do Twojego mięsa wołowego, fajitas, tataru itp... Składniki: Wyłącznie naturalne składniki, bez barwników i...
Francja, Rungis
...URODIS, Twój hurtownik wyjątkowego mięsa w Rungis, oferuje selekcję jako dostawca mięsa premium, aby sprostać wymaganiom rzeźników i największych restauracji. EURODIS, specjalista w dziedzinie wyjątkowego mięsa, zajmuje się sprzedażą hurtową mięsa najwyższej jakości i oferuje luksusowe mięsa, takie jak wyjątkowa wołowina, w tym Wagyu, wołowina Kobe oraz inne rasy mięsne. Dostawca wyjątkowego...
Francja, Rungis Cedex
... branży gastronomicznej, jej wymagania przyczyniają się do doskonałości największych restauracji. NAJPIĘKNIEJSZA SELEKCJA PRODUKTÓW Ponad 10 000 starannie wyselekcjonowanych referencji, z wysokimi wymaganiami jakościowymi, w tym ultra-świeże produkty (mięsa, drób, BOF, owoce i warzywa) oraz delikatesy. Za promowanie francuskiego dziedzictwa kulinarnego i rzemieślniczego, Le Delas został uznany za Producenta-Rzemieślnika Jakości przez Collège Culinaire de France.
Francja, Paris
...Gulasz z ciecierzycy to tradycyjne tunezyjskie danie, przygotowywane z cebuli, ciecierzycy i mięsa jagnięcego. Składniki: Czosnek Woda Przyprawy Oliwa z oliwek Sól...
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które zaspokoi potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, decydujesz się na zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, Sarcelles
... dostawcą do zaopatrzenia sklepów spożywczych. Wszystkie nasze produkty są zgodne z certyfikatami halal. Na naszej stronie znajdziesz szeroki wybór mrożonek: - mrożone mięso wołowe halal - mrożone drób halal - mrożony kebab - mrożone tenders i skrzydełka - mrożone warzywa - mrożone owoce - mrożone frytki - mrożone przekąski smażone - mrożone pizze halal - mrożone produkty azjatyckie - mrożone lody i desery Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji na temat naszych produktów mrożonych.
Francja, Sarrola-Carcopino
... mięsa francuskiego i z poszanowaniem tradycji. Firma zajmuje się zarówno produkcją, pakowaniem, jak i wysyłką swoich produktów. Dbając o jakość swojego towaru, firma Salaisons Joseph Pantaloni gwarantuje transport w najlepszych warunkach. Wysyłki odbywają się do Francji i Europy drogą lądową lub morską. Dostawca wędlin z Wyspy Piękności w pobliżu Ajaccio, firma Salaisons Joseph Pantaloni współpracuje...
Francja, Bressuire Cedex
...Firma BRESSUIRE EXPORT jest rzeźnią bydła z siedzibą w Bressuire we Francji. Jesteśmy dostawcą mięsa wołowego, a szczególnie świeżego mięsa młodych bydła. Oferujemy również tusze i podroby wołowe. Nasza produkcja świeżego mięsa, zarówno bez kości, jak i z kością, jest przeznaczona dla wszystkich krajów Europy i Afryki Północnej. Sprzedajemy rasy mięsne: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Francja, Rungis
... dziczyzny, jesteśmy w stanie zaproponować Ci gamę produktów poprzez nasz dział eksportu drobiu i mięsa, aby zarządzać zaopatrzeniem zapewnionym przez nas, aby dostarczać profesjonalistom z branży gastronomicznej, restauracjom, rzeźnikom, wędliniarzom, cateringom, a także gastronomii korporacyjnej i instytucjom. Mamy również pełną ofertę standardowego drobiu, drobiu halal i produktów halal, z...
Francja, Bourcefranc
Zakład LAMBERT to przede wszystkim historia rodzinna, jesteśmy producentem i dostawcą ostryg od 3 pokoleń. Znajdując się w sercu basenu Marennes-Oléron, nasza firma produkuje około 400 ton ostryg rocznie i sprzedaje około 800 ton poprzez różne filie we Francji i za granicą. Oferujemy szeroką gamę produktów: - Fines de claire: ostryga o małej ilości mięsa, bogata w wodę i zrównoważona w smaku...
JOHN BEAN TECHNOLOGIES CORPORATION (JBT FOODTECH) jest globalnym dostawcą rozwiązań technologicznych dla segmentów o wysokiej wartości dodanej w przemyśle przetwórstwa żywności oraz transportu lotniczego. Projektujemy, produkujemy i uruchamiamy technologicznie zaawansowane systemy i produkty dla naszych klientów. Produkty przetwórstwa żywności: rozwiązania do mrożenia i chłodzenia mięsa, owoców...
Francja, Villepinte
... do owoców i warzyw, ale także coraz częściej do ryb, mięsa, produktów piekarniczych oraz innych dóbr konsumpcyjnych. Korzyści płynące z tej zaawansowanej standaryzacji sprawiają, że te opakowania cieszą się dużym uznaniem w całej Europie.
Francja, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES to wędliniarnia, której rzemiosło jest tradycyjne i regionalne. Jakość świń przetwarzanych przez zakłady Bories określona jest przez ścisły „program jakości”. Waga, pochodzenie, zawartość mięsa chudego (ZMC), nic nie jest pozostawione przypadkowi. Firma Bories współpracuje z tym samym dostawcą od lat, aby zapewnić stałą jakość swoich dostaw. Po uboju w rzeźni w...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play