...Świeże filety z kurczaka certyfikowane jako halal. Dostępne w formatach 2,5KG i 5KG. Proszę skontaktować się z nami w celu uzyskania dalszych informacji.
... branży gastronomicznej, jej wymagania przyczyniają się do doskonałości największych restauracji.
NAJPIĘKNIEJSZA SELEKCJA PRODUKTÓW
Ponad 10 000 starannie wyselekcjonowanych referencji, z wysokimi wymaganiami jakościowymi, w tym ultra-świeże produkty (mięsa, drób, BOF, owoce i warzywa) oraz delikatesy.
Za promowanie francuskiego dziedzictwa kulinarnego i rzemieślniczego, Le Delas został uznany za Producenta-Rzemieślnika Jakości przez Collège Culinaire de France.
...doskonała równowaga, mineralny charakter, który podkreśla inne aromaty, zaskakujące białe wino, które zachwyci Twoje podniebienie.
Degustacja: Jasnożółta barwa. Owocowe aromaty. Świeże i owocowe.
Winifikacja: Winifikacja i dojrzewanie w ceramicznej amforze.
Dopasowanie jedzenia do wina: skorupiaki, ryby i mięsa białe.
Zawartość alkoholu: 13%.
Czas przechowywania: 3 do 7 lat.
Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl.
Domaine: Domaine San Gavino.
Aplikacja: Wyspa Piękności.
Rocznik: 2019.
Szczep: Vermentinu.
Uprawa: Zrównoważona.
Etykieta: Chroniona Nazwa Geograficzna.
...Imbir wnosi wiele wyrafinowania do kuchni.
Jest ceniony za swoje świeże, cytrusowe i niemal owocowe aromaty.
Łatwo go używać jako zamiennika pieprzu, dodając go w małych ilościach na koniec do białego mięsa, deserów, ryb itp.
... zwiększenia ich widoczności.
Oferujemy następujące linie produktów: artykuły spożywcze słone/słodkie, napoje, alkohol, delikatesy, produkty świeże/mrożone/na wynos, owoce i warzywa, mięsa i wędliny, ryby, mięsa i kiełbasy, kaszanki, wędliny i wiele więcej.
Nasi klienci to profesjonaliści z branży handlowej, gastronomicznej, wielkiej dystrybucji, przemysłu i hurtowni. Z siedzibą w Wissous, Essonne, nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na Twoje pytania i doradzić w zakresie naszych produktów.
... najwyższej jakości.
Mięsa egzotyczne (struś, kangur, bawół, antylopa, zebra, krokodyl...).
Mięso wołowe premium: Argentyna, Urugwaj, Brazylia, Australia, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jagnięcina z Nowej Zelandii, Szkocji... - Dziczyzna: dzik (Australia, USA), sarnina (Nowa Zelandia, Europa), jeleń (Europa)... Mięsa wyselekcjonowane, o wysokiej jakości. Świeże i mrożone, PAD lub porcjowane.
GOURMET FOOD FRANCE oferuje sprzedaż eksportową egzotycznych mięs w Europie. Posiadamy stały zapas mięs, w celu uzyskania informacji: Kontakt: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwa...
...takich jak zwinięte i związane głowy cielęce, onglet PAD (Gotowe do Cięcia, obrane bez nerwu), plastry wątrób wołowych i cielęcych, pokrojone w kostkę nerki wołowe, kostki policzków wołowych, plastry lub kostki serc wołowych i cielęcych itd. Handel produktami podrobowymi: PRODAL posiada stoisko na pawilonie podrobów w Rungis. Oferujemy naszym klientom szeroki asortyment produktów (mięsa pakowane próżniowo, produkty podrobowe, wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, produkty świeże i mrożone…). Zadzwoń do nas pod numer 01 41 80 02 80.
... nazwiskami w przemyśle spożywczym w sektorach mięsa, ryb, sera, wyrobów cukierniczych, owoców i warzyw, słodyczy oraz dań gotowych. Od ponad 30 lat FILPACK koncentruje się na projektowaniu najlepszych rozwiązań pakowania dla dystrybucji owoców i warzyw. Grupa FILPACK, z siedzibą w 4 lokalizacjach, obejmuje FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, pakowanie dla owoców i warzyw, FILPACK AGRICOLE, produkcję i ochronę upraw oraz TECHNIPAC, projektowanie i drukowanie opakowań.
Założona w 1958 roku, JACOB SA jest firmą rodzinną specjalizującą się w hurtowej i półhurtowej dystrybucji drobiu, produktów mlecznych, artykułów spożywczych, mięsa i wędlin. JACOB SA składa się z profesjonalnego i dynamicznego zespołu, który oferuje szeroki asortyment produktów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby restauratorów, piekarzy, rzeźników, drobiarzy i kateringów dzięki codziennym dostawom od swoich zaufanych dostawców z całej Francji, cieszących się uznaną renomą.