Viosinho, Rabigato i Gouveio
Cytrynowy kolor, kwiatowy i owocowy aromat, intensywny, gładki i zrównoważony w smaku
Do podawania z rybami, owocami mo...
Casta Loureiro
Kolor cytrynowy i cytrusowe aromaty z kwiatowymi nutami. Świeży o harmonijnym smaku. Zrównoważona kwasowość.
Doskonale pasuje do lekk...
To regionalne wino czerwone o intensywnej barwie i bardzo owocowym aromacie (wiśnia/czereśnia) z waniliowymi nutami pochodzącymi z dębowych beczek, w ...
Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca i Tinta Amarela
Kolor purpurowy i aromat czarnych oraz czerwonych owoców. Intensywny, miękki i trwały s...
Nasz region cieszy się wyjątkową lokalizacją geograficzną, ale ma wiele innych atutów: korzystny klimat do uprawy winorośli, bogata geologia, renomowa...
Nazwa pochodzenia: CIGALES
Zbiory odbyły się na początku października, poddając je delikatnemu zgniataniu i odszypułkowaniu. Fermentacja przebiegała ...
Kultura biologiczna. Zbiory mechaniczne. Całkowite zbiory, fermentacja w zbiornikach ze stali nierdzewnej z regulacją temperatury, fermentacja malolak...