...Miłośnicy anchois wiedzą, że filety anchois w oliwie z oliwek oferują nieskończoną przyjemność i doskonale komponują się w wielu przepisach, wnosząc swój intensywny smak ryby i soli. Anchois w oliwie z oliwek można używać niemal jak przyprawy, aby nadać unikalny i pyszny smak każdemu daniu, w którym się znajdują.
Połączenie anchois w oliwie z innymi smakami
Zanim przejdziemy do przepisów, oto...
...E270.
Wymienione składniki mogą powodować reakcje u osób uczulonych i/lub nietolerancyjnych.
W zakładzie produkcyjnym przetwarzane są następujące alergeny: małże, ryby i skorupiaki.
CROC'ELLA, Twój importer i dostawca antipasti (produkty rybne, grillowane warzywa), oliwek (z Maroka i Włoch).
CROC'ELLA jest również producentem orzechów. Oferujemy orzechy łuskane, prażone bez soli, prażone solone oraz aromatyzowane.
CROC'ELLA oferuje dostawę z możliwością FRANCO DE PORT*.
Energia: 241 kJ/57 kcal
Tłuszcze: 1,0 g
Białko: 12 g
Sól: 1,6 g
OPAKOWANIE: Słoik 2,9 kg...
...Zbiory jajek odbywają się w grudniu, gdy ryby mają od 1 do 2 lat. Lekko solone, są umieszczane w słoikach i pasteryzowane. To chrupiący i pysznie świeży produkt. Zarówno na tostach, jak i w słoikach, jajka nadadzą kolor Twoim talerzom. (waga netto 80g)
Referencja: PTOEUV
Skład: Jajka pstrąga, Sól
Hodowla: Pstrąg z Dordogne
Waga: 80g/180g...
Le Fumoir de Provence, firma rodzinna od 2 pokoleń. Jesteśmy producentami ryb wędzonych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatków. Oferujemy szeroki wybór świeżych ryb oraz ryb wędzonych. (tuńczyk, łosoś, miecznik, pstrąg, botarga, dorsz, krewetki, ostrygi, małże, czarniak, węgorz, kalmary, okoń morski, dorada z Morza Śródziemnego, labraks, i wiele innych ... )...