natura dzika, jagody jałowca, zboża, imbir, absynt,
skórka cytryny i skórka pomarańczy.
Każdy aromat jest destylowany niezależnie od siebie, a następ...
Nasze likiery są produkowane z naturalnych smaków owocowych i koniaku, starzonego w beczkach przez co najmniej 2 lata, co pozwala na harmonijne połącz...
Na bazie naparu z kwiatów fiołków oraz kompozycji aromatycznej, spróbujesz tej likieru fiołkowego, zarówno w Kiri z winem białym lub musującym, jak i ...
Manzana Egiazki jest inspirowana tradycyjnym przepisem słynnego baskijskiego likieru, który powstaje w wyniku destylacji zielonych jabłek.
W latach 2...
Irrésistibles céréales to autentyczny smak lokalnych zbóż. Zebraliśmy, sfermentowaliśmy i destylowaliśmy owoce pracy rolników, którzy uprawiali i sial...
Nazwa pochodzenia: CIGALES
Zbiory odbyły się na początku października, poddając je delikatnemu zgniataniu i odszypułkowaniu. Fermentacja przebiegała ...
ODMIANA: Gamay noir z białym sokiem.
PRODUKCJA: Naturalny filtrowany różowy sok winogronowy, pasteryzowany i gazowany. Bez dodatku cukru.
Karton z 6...